Spirituella resmål – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sara Baxter

Jämför och hitta det billigaste priset på Spirituella resmål innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Spirituella resmål är skriven av Sara Baxter och gavs ut 2018-09-30.

Spirituella resmål som bok, ljudbok eller e-bok.
Spirituella resmål

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Spirituella resmål

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Spirituella resmål. Boken är skriven av författaren Sara Baxter. Quarto Publishing är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Spirituella resmål var 2018-09-30.

Originalspråket som Sara Baxter skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Geografi vilket ger den N.08 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Spirituella resmål i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 143 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 145 x 20 mm och den väger så mycket som 439 g. Spirituella resmål ISBN är 9789163616884. Spirituella resmål är en fristående bok .


Läs Spirituella resmål som bok

För dig som vill köpa och läsa Spirituella resmål som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Spirituella resmål som ljudbok

Vill du lyssna på Spirituella resmål som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Spirituella resmål som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Spirituella resmål som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Spirituella resmål som pocket

Spirituella resmål finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Spirituella resmål med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Spirituella resmål med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Spirituella resmål
 • Författare: Sara Baxter
 • Genre: Geografi
 • Förlag: Quarto Publishing
 • Utgivningsdatum: 2018-09-30
 • Pris: 129
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 143
 • Fysiska dimensioner: 215 x 145 x 20 mm
 • SAB: N.08
 • ISBN: 9789163616884

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Spirituella resmål?

Spirituella resmål är skriven av författaren Sara Baxter

När gavs Spirituella resmål ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-09-30.

Var kan jag köpa Spirituella resmål?

Vi rekommenderar att du köper Spirituella resmål hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Resejournalisten Sarah Baxter har noggrant valt ut 25 smultronställen runtom i världen där du som besökare kan få en andlig upplevelse. Genom målande texter och rogivande illustrationer guidar hon dig genom okända platser med fantastisk natur, och världsberömda sevärdheter som Påsköns heliga statyer och pilgrimsrutten El Camino de Santiago. Oavsett om du är religiös eller inte har världen en ofantlig skönhet att erbjuda dig. Du kommer att tappa andan.

Utgivande förlag: Quarto Publishing