Spioner emellan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Boris Grigorjev

Jämför och hitta det billigaste priset på Spioner emellan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Spioner emellan är skriven av Boris Grigorjev och gavs ut 2007-10-01.

Spioner emellan som bok, ljudbok eller e-bok.
Spioner emellan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 358

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Spioner emellan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Spioner emellan. Boken är skriven av författaren Boris Grigorjev. Efron & är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Spioner emellan var 2007-10-01.

Originalspråket som Boris Grigorjev skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Historia vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Spioner emellan i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 288 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Spioner emellan ISBN är . Spioner emellan är en fristående bok .


Läs Spioner emellan som bok

För dig som vill köpa och läsa Spioner emellan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 358 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Spioner emellan som ljudbok

Vill du lyssna på Spioner emellan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Spioner emellan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Spioner emellan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Spioner emellan som pocket

Spioner emellan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Spioner emellan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Spioner emellan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Spioner emellan
 • Författare: Boris Grigorjev
 • Genre: Historia
 • Förlag: Efron &
 • Utgivningsdatum: 2007-10-01
 • Pris: 358
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 288
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Spioner emellan?

Spioner emellan är skriven av författaren Boris Grigorjev

När gavs Spioner emellan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2007-10-01.

Var kan jag köpa Spioner emellan?

Vi rekommenderar att du köper Spioner emellan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Spioner emellan är resultatet av ett unikt samarbete mellan en hög svensk Säpochef och hans förra fiende från Sovjetunionens underrättelsetjänst. Författarna arbetade samtidigt i Sverige fast på olika sidor. De träffades första gången i Karlskrona, i samband med grundstötningen av den sovjetiska ubåten U-137.Boris Grigorjev arbetade 32 år inom KGB. Han fungerade som spion i alla de nordiska länderna och var stationerad i Sverige. Tore Forsberg arbetade lika länge på Säpo. Under hans tid som kontraspionchef utvisades mer än 30 ryska spioner. Dock inte Boris GrigorjevI Spioner emellan berättar de initierat, från olika utgångspunkter, om det smutsiga jobbet och hur det utfördes. De berättar om kända spioner. Och de avslöjar hittills okända svenska och ryska agenter.De avslöjar väldigt mycket Om man tycker om att läsa spionromaner – skippa dem. Läs den här boken i stället för allt i den är mer eller mindre sant. Betyget blir en stark fyra.Magnus Utvik i SVT Morgon

Utgivande förlag: Efron &