Spending Money – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ben Hubbard

Jämför och hitta det billigaste priset på Spending Money innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Spending Money är skriven av Ben Hubbard och gavs ut 2020-01-01.

Spending Money som bok, ljudbok eller e-bok.
Spending Money

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Spending Money

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Spending Money. Boken är skriven av författaren Ben Hubbard. Crabtree Publishing Company är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Spending Money var 2020-01-01.

Originalspråket som Ben Hubbard skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Pengar vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Trade Paper).

Om du vill läsa Spending Money i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 32 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 235 x 184 x 3 mm och den väger så mycket som 100 g. Spending Money ISBN är 9780778773849. Spending Money är en fristående bok .


Läs Spending Money som bok

För dig som vill köpa och läsa Spending Money som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Spending Money som ljudbok

Vill du lyssna på Spending Money som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Spending Money som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Spending Money som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Spending Money som pocket

Spending Money finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Spending Money med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Spending Money med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Spending Money
 • Författare: Ben Hubbard
 • Genre: Pengar
 • Förlag: Crabtree Publishing Company
 • Utgivningsdatum: 2020-01-01
 • Pris: 129
 • Format: Häftad (Trade Paper)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 32
 • Fysiska dimensioner: 235 x 184 x 3 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9780778773849

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Spending Money?

Spending Money är skriven av författaren Ben Hubbard

När gavs Spending Money ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-01-01.

Var kan jag köpa Spending Money?

Vi rekommenderar att du köper Spending Money hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Crabtree Publishing Company