Speltekniken i bridge – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av A Midsem

Jämför och hitta det billigaste priset på Speltekniken i bridge innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Speltekniken i bridge är skriven av A Midsem och gavs ut 1977-12-01.

Speltekniken i bridge som bok, ljudbok eller e-bok.
Speltekniken i bridge

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 158

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Speltekniken i bridge

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Speltekniken i bridge. Boken är skriven av författaren A Midsem. Svenska Bridgeförlaget är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Speltekniken i bridge var 1977-12-01.

Originalspråket som A Midsem skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Bridge vilket ger den Rdba som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Speltekniken i bridge i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 344 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 225 x 140 x 26 mm och den väger så mycket som 510 g. Speltekniken i bridge ISBN är 9789185024858. Speltekniken i bridge är en fristående bok .


Läs Speltekniken i bridge som bok

För dig som vill köpa och läsa Speltekniken i bridge som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 158 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Speltekniken i bridge som ljudbok

Vill du lyssna på Speltekniken i bridge som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Speltekniken i bridge som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Speltekniken i bridge som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Speltekniken i bridge som pocket

Speltekniken i bridge finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Speltekniken i bridge med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Speltekniken i bridge med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Speltekniken i bridge
 • Författare: A Midsem
 • Genre: Bridge
 • Förlag: Svenska Bridgeförlaget
 • Utgivningsdatum: 1977-12-01
 • Pris: 158
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 344
 • Fysiska dimensioner: 225 x 140 x 26 mm
 • SAB: Rdba
 • ISBN: 9789185024858

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Speltekniken i bridge?

Speltekniken i bridge är skriven av författaren A Midsem

När gavs Speltekniken i bridge ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 1977-12-01.

Var kan jag köpa Speltekniken i bridge?

Vi rekommenderar att du köper Speltekniken i bridge hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Speltekniken i bridge är en grundläggande lärobok i utspel, markeringar, spelföring och motspel. Här förklaras spelets mekanik.Det finns åtskilliga elementära situationer i bridge, där det så att säga gäller att kunna multiplikationstabellen. Det är det elementära i spel och motspel som lärs ut i denna bok. Det är fråga om den grund man inte kan vara förutan, om man vill få ut mesta möjliga av det nöje man kan ha vid ett bridgebord.

Utgivande förlag: Svenska Bridgeförlaget