Spela eller dö

Spela eller dö – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Shawn Pryor

Jämför och hitta det billigaste priset på Spela eller dö innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Spela eller dö är skriven av Shawn Pryor och gavs ut .

Spela eller dö som bok, ljudbok eller e-bok.
Spela eller dö

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 204

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Spela eller dö

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Spela eller dö. Boken är skriven av författaren Shawn Pryor. Hegas Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Spela eller dö var .

Originalspråket som Shawn Pryor skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Spela eller dö är det: 9789180089869.


Läs Spela eller dö som bok

För dig som vill köpa och läsa Spela eller dö som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 204 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Spela eller dö som ljudbok

Vill du lyssna på Spela eller dö som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Spela eller dö som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Spela eller dö som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Spela eller dö som pocket

Spela eller dö finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Spela eller dö med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Spela eller dö med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Spela eller dö
  • Författare: Shawn Pryor
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Hegas Förlag
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 204
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180089869

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Spela eller dö?

Spela eller dö är skriven av författaren Shawn Pryor

När gavs Spela eller dö ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Spela eller dö?

Vi rekommenderar att du köper Spela eller dö hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Onda Cecilia Cyber har förvandlat Gamers vänner till monster! Hon tvingar Gamer att slåss mot dem i en turnering på liv och död. Gamer vill inte skada sina vänner, men de verkar inte längre hysa samma hänsyn. Hur ska Gamer ta sig levande ur turneringen och rädda alla? <i>Spela eller dö</i> är ett actionpackat äventyr med inspiration från tv-spel och Marvel-filmer. För alla som hellre spelar spel än läser böcker skapar de coola illustrationerna och luftiga sidorna läslust fram till sista sidan. En bok som även passar för SvA eller anpassad skola med sina korta meningar. De insprängda ljudeffekterna ger dessutom en extra luftig känsla på sidorna. Det här är den tredje fristående delen i serien <i>Gamer</i>. Hegas lättlästa böcker väcker läslusten hos barn och unga.

Utgivande förlag: Hegas Förlag