Spekulanten : en bok om Erik Penser och hans tid – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Bengt Ericson

Jämför och hitta det billigaste priset på Spekulanten : en bok om Erik Penser och hans tid innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Spekulanten : en bok om Erik Penser och hans tid är skriven av Bengt Ericson och gavs ut 2014-08-06.

Spekulanten : en bok om Erik Penser och hans tid som bok, ljudbok eller e-bok.
Spekulanten : en bok om Erik Penser och hans tid

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Spekulanten : en bok om Erik Penser och hans tid

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Spekulanten : en bok om Erik Penser och hans tid. Boken är skriven av författaren Bengt Ericson. Lind &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Spekulanten : en bok om Erik Penser och hans tid var 2014-08-06.

Originalspråket som Bengt Ericson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Biografier vilket ger den Lz Penser, Erik som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Spekulanten : en bok om Erik Penser och hans tid i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 272 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 15 mm och den väger så mycket som 163 g. Spekulanten : en bok om Erik Penser och hans tid ISBN är 9789174612981. Spekulanten : en bok om Erik Penser och hans tid är en fristående bok .


Läs Spekulanten : en bok om Erik Penser och hans tid som bok

För dig som vill köpa och läsa Spekulanten : en bok om Erik Penser och hans tid som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Spekulanten : en bok om Erik Penser och hans tid som ljudbok

Vill du lyssna på Spekulanten : en bok om Erik Penser och hans tid som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Spekulanten : en bok om Erik Penser och hans tid som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Spekulanten : en bok om Erik Penser och hans tid som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Spekulanten : en bok om Erik Penser och hans tid som pocket

Spekulanten : en bok om Erik Penser och hans tid finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Spekulanten : en bok om Erik Penser och hans tid med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Spekulanten : en bok om Erik Penser och hans tid med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Spekulanten : en bok om Erik Penser och hans tid
 • Författare: Bengt Ericson
 • Genre: Biografier
 • Förlag: Lind &amp
 • Utgivningsdatum: 2014-08-06
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 272
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 15 mm
 • SAB: Lz Penser, Erik
 • ISBN: 9789174612981

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Spekulanten : en bok om Erik Penser och hans tid?

Spekulanten : en bok om Erik Penser och hans tid är skriven av författaren Bengt Ericson

När gavs Spekulanten : en bok om Erik Penser och hans tid ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-08-06.

Var kan jag köpa Spekulanten : en bok om Erik Penser och hans tid?

Vi rekommenderar att du köper Spekulanten : en bok om Erik Penser och hans tid hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Det var ett drama som först utspelade sig i det fördolda och sedan inför öppen ridå. Från våren 1991 och framåt använde Nordbankens ledning alla tänkbara grepp för att knäcka Erik Penser och lägga beslag på hans aktier i Nobel Industrier. Det skedde med aktivt stöd av den socialdemokratiska regeringen och av Finansinspektionen, som helt hade släppt sin roll som övervakande myndighet. Med sådana motståndare hade Penser inte en chans och han var inte ensam om att råka illa ut när bankerna slog vakt om sina positioner. Boken är avslöjande och bitvis lika spännande som en thriller, men kan också läsas som ett stycke underhållande nutidshistoria en initierad krönika över en period då vi gick från folkhemssocialism till fondkapitalism och inget blev som förr. BENGT ERICSON är en av Sveriges mest erfarna ekonomijournalister och författare till den hyllade bästsäljaren den viktigaste boken just nu. [] lättsamt skrivet av en djupt insatt skribent [] Läs Niklas Mattsson, Entreprenör den fantastiska berättelsen om en ung man som på rekordtid byggde upp en enorm förmögenhet, förlorade alla sina pengar och sedan kom tillbaka som miljardär igen Mats Lönnerblad, Sundsvalls-Tidning Vem ska läsa Ericsons bok? Den som har det minsta intresse för politik och ekonomi Dag Sandahl, Nyheterna Ericson fortsätter att granska överklassen och de affärsmän som ackumulerat gigantiska förmögenheter. Pär Jansson, Journalisten Den nya överklassen.Spekulanten är den fantastiska berättelsen om en ung man från Eslöv som på rekordtid byggde upp en enorm förmögenhet, förlorade alla pengar och sedan kom tillbaka som miljardär igen. Allt medan Sverige förändrades i grunden.

Utgivande förlag: Lind &amp