Spegel, spegel – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Cara Delevingne

Jämför och hitta det billigaste priset på Spegel, spegel innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Spegel, spegel är skriven av Cara Delevingne och gavs ut 2017-11-20.

Spegel, spegel som bok, ljudbok eller e-bok.
Spegel, spegel

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Spegel, spegel

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Spegel, spegel. Boken är skriven av författaren Cara Delevingne. Bokförlaget Polaris är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Spegel, spegel var 2017-11-20.

Originalspråket som Cara Delevingne skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Flexband).

Om du vill läsa Spegel, spegel i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 332 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 235 x 155 x 30 mm och den väger så mycket som 554 g. Spegel, spegel ISBN är 9789188647634. Spegel, spegel är en fristående bok .


Läs Spegel, spegel som bok

För dig som vill köpa och läsa Spegel, spegel som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Spegel, spegel som ljudbok

Vill du lyssna på Spegel, spegel som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Spegel, spegel som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Spegel, spegel som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Spegel, spegel som pocket

Spegel, spegel finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Spegel, spegel med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Spegel, spegel med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Spegel, spegel
 • Författare: Cara Delevingne
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Bokförlaget Polaris
 • Utgivningsdatum: 2017-11-20
 • Pris: 129
 • Format: Häftad (Flexband)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 332
 • Fysiska dimensioner: 235 x 155 x 30 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789188647634

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Spegel, spegel?

Spegel, spegel är skriven av författaren Cara Delevingne

När gavs Spegel, spegel ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-11-20.

Var kan jag köpa Spegel, spegel?

Vi rekommenderar att du köper Spegel, spegel hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

När en nära vän plötsligt försvinner utan spår ställs en grupp tonåringar ansikte mot ansikte med utmaningar och hemligheter de inte längre kan ignorera. Spegel, spegel är en annorlunda och fängslande berättelse om att växa upp, från den internationella supermodellen, skådespelaren och sociala medier-fenomenet Cara Delevingne.Red, Leo, Rose och Naomi har aldrig passat in bland de andra eleverna på Pimlico Academy de är outsiders som känner sig mest bekväma när de sysslar med musik och sitt band, Spegel, spegel. För 16-åringarna är det nästan lika svårt att försöka smälta in i skolan som att hantera livet hemma. Red har en alkoholiserad mamma och en pappa som aldrig är där. Leos bror sitter i fängelse. Rose använder sex och alkohol för att döva smärtan efter ett brutalt överfall. Naomis punkprinsess-persona ger henne friheten att vara sig själv.När Naomi plötsligt försvinner och sedan hittas medvetslös, blir hennes vänner chockade och förvirrade. Var det en olycka eller försökte någon medvetet skada Naomi? Om hon hade problem, varför kom hon inte till dem? Hur väl känner de egentligen sin vän och varandra? Om Naomi vaknar upp från sin koma, kommer hon någonsin att bli densamma igen?För att kunna förstå vad som hände Naomi måste Red, Leo och Rose konfrontera sina egna mörka hemligheter och rädslor, och till slut också skillnaden mellan vad de egentligen känner, och vad de visar utåt.Med denna starka roman visar Cara Delevingne hur långt hennes fantastiska talang sträcker sig. Spegel, spegel är en berättelse om identitet, sexualitet, kön, starka känslor, sociala medier i all deras komplexitet, och det farliga i att dölja sitt sanna jag.

Utgivande förlag: Bokförlaget Polaris