Specialpedagogik 2 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sonja Svensson Höstfält

Jämför och hitta det billigaste priset på Specialpedagogik 2 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Specialpedagogik 2 är skriven av Sonja Svensson Höstfält och gavs ut 2013-06-15.

Specialpedagogik 2 som bok, ljudbok eller e-bok.
Specialpedagogik 2

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 472

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Specialpedagogik 2

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Specialpedagogik 2. Boken är skriven av författaren Sonja Svensson Höstfält. Sanoma Utbildning är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Specialpedagogik 2 var 2013-06-15.

Originalspråket som Sonja Svensson Höstfält skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Eu som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Flexband).

Om du vill läsa Specialpedagogik 2 i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 159 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 245 x 175 x 10 mm och den väger så mycket som 371 g. Specialpedagogik 2 ISBN är 9789152316061. Specialpedagogik 2 är en fristående bok .


Läs Specialpedagogik 2 som bok

För dig som vill köpa och läsa Specialpedagogik 2 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 472 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Specialpedagogik 2 som ljudbok

Vill du lyssna på Specialpedagogik 2 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Specialpedagogik 2 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Specialpedagogik 2 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Specialpedagogik 2 som pocket

Specialpedagogik 2 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Specialpedagogik 2 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Specialpedagogik 2 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Specialpedagogik 2
 • Författare: Sonja Svensson Höstfält
 • Genre:
 • Förlag: Sanoma Utbildning
 • Utgivningsdatum: 2013-06-15
 • Pris: 472
 • Format: Häftad (Flexband)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 159
 • Fysiska dimensioner: 245 x 175 x 10 mm
 • SAB: Eu
 • ISBN: 9789152316061

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Specialpedagogik 2?

Specialpedagogik 2 är skriven av författaren Sonja Svensson Höstfält

När gavs Specialpedagogik 2 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-06-15.

Var kan jag köpa Specialpedagogik 2?

Vi rekommenderar att du köper Specialpedagogik 2 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Specialpedagogik 2 fördjupar och utvecklar kunskaperna inom specialpedagogiken. I boken har författaren lyft fram barnperspektivet även om innehållet ska kunna användas i verksamheter som vänder sig till alla åldrar. Innehållet i boken präglas av det salutogena perspektivet och de fyra grundpelarna i värdegrundsarbete: ömsesidig trygghet – hänsyn – respekt – tillit. Med utgångspunkt i berättelser vill författaren förtydliga begrepp och förklaringar samt ge eleven möjlighet till reflektion över etiska dilemman.

Utgivande förlag: Sanoma Utbildning