Sparks 8 Workbook – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jeremy Taylor

Jämför och hitta det billigaste priset på Sparks 8 Workbook innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sparks 8 Workbook är skriven av Jeremy Taylor och gavs ut 2017-03-22.

Sparks 8 Workbook som bok, ljudbok eller e-bok.
Sparks 8 Workbook

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 179

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Sparks 8 Workbook

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sparks 8 Workbook. Boken är skriven av författaren Jeremy Taylor. Gleerups Utbildning AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sparks 8 Workbook var 2017-03-22.

Originalspråket som Jeremy Taylor skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Läromedel vilket ger den Fe som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Sparks 8 Workbook i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 405 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 195 x 10 mm och den väger så mycket som 3573 g. Sparks 8 Workbook ISBN är . Sparks 8 Workbook är en del av serien: Sparks.


Läs Sparks 8 Workbook som bok

För dig som vill köpa och läsa Sparks 8 Workbook som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 179 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sparks 8 Workbook som ljudbok

Vill du lyssna på Sparks 8 Workbook som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Sparks 8 Workbook som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sparks 8 Workbook som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sparks 8 Workbook som pocket

Sparks 8 Workbook finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sparks 8 Workbook med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sparks 8 Workbook med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Sparks 8 Workbook
 • Författare: Jeremy Taylor
 • Genre: Läromedel
 • Förlag: Gleerups Utbildning AB
 • Utgivningsdatum: 2017-03-22
 • Pris: 179
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 405
 • Fysiska dimensioner: 240 x 195 x 10 mm
 • SAB: Fe
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sparks 8 Workbook?

Sparks 8 Workbook är skriven av författaren Jeremy Taylor

När gavs Sparks 8 Workbook ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-03-22.

Var kan jag köpa Sparks 8 Workbook?

Vi rekommenderar att du köper Sparks 8 Workbook hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Sparks är en basserie i engelska för årskurs 7-9. I Sparks finns utmaningar för alla elever. Breda teman, nivåindelade texter, ett rikt utbud av fördjupningsuppgifter och grundläggande uppgifter för elever som läser engelska som språkval.  Med Sparks får dina elever träna kommunikationsförmågan i autentiska situationer, i teman som involverar och är “på riktigt”. I Sparks 8 Workbook finns en stor mängd övningar. Här exemplifieras och tränas ord, uttryck och grammatiska strukturer som förekommer naturligt i texterna i Sparks 8 Textbook. Med hjälp av hör- och läsförståelseövningar, olika typer av skrivuppgifter och varierade muntliga övningar får eleverna tillfälle att öva mer och tillämpa språket. Ett flertal övningar har fokus på att använda engelskan i olika autentiska situationer. Eleverna tränas också att söka information på nätet för att använda i egen produktion, och att kritiskt granska sina källor. För att ge eleverna möjlighet att få inflytande över sin undervisning och träna på att ta ansvar över det egna lärande finns i slutet av varje kapitel uppgifter som kallas Choose your Sparks. Uppgifterna är indelade i två nivåer, Basic Sparks och Extended Sparks, och är tätt kopplade till engelskans olika kunskapskrav. Här väljer eleverna, i samråd med läraren, vilka fördjupningsuppgifter de ska arbeta vidare med. Flera av övningarna är av kreativ art och tränar eleverna i att bli digitala producenter. För att träna eleverna i att bli ägare av sin egen lärprocess och fungera som lärresurser för varandra finns checklistor för självbedömning och kamratbedömning. Checklistorna stöttar dessutom läraren i det formativa bedömningsarbetet. Sparks i korthet:- breda teman och nivåindelade texter- stort utbud av både fördjupningsuppgifter och grundläggande uppgifter för elever som läser engelska som språkval – bjuder in världen i klassrummet

Utgivande förlag: Gleerups Utbildning AB