Spår och speglingar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Louise Vinge

Jämför och hitta det billigaste priset på Spår och speglingar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Spår och speglingar är skriven av Louise Vinge och gavs ut 2011-06-30.

Spår och speglingar som bok, ljudbok eller e-bok.
Spår och speglingar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 180

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Spår och speglingar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Spår och speglingar. Boken är skriven av författaren Louise Vinge. Gidlunds förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Spår och speglingar var 2011-06-30.

Originalspråket som Louise Vinge skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Litteraturvetenskap vilket ger den Gcz Lagerlöf, Selma som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Spår och speglingar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 396 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 135 x 25 mm och den väger så mycket som 580 g. Spår och speglingar ISBN är 9789178448166. Spår och speglingar är en del av serien: Lagerlöfstudier 2011.


Läs Spår och speglingar som bok

För dig som vill köpa och läsa Spår och speglingar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 180 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Spår och speglingar som ljudbok

Vill du lyssna på Spår och speglingar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Spår och speglingar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Spår och speglingar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Spår och speglingar som pocket

Spår och speglingar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Spår och speglingar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Spår och speglingar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Spår och speglingar
 • Författare: Louise Vinge
 • Genre: Litteraturvetenskap
 • Förlag: Gidlunds förlag
 • Utgivningsdatum: 2011-06-30
 • Pris: 180
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 396
 • Fysiska dimensioner: 210 x 135 x 25 mm
 • SAB: Gcz Lagerlöf, Selma
 • ISBN: 9789178448166

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Spår och speglingar?

Spår och speglingar är skriven av författaren Louise Vinge

När gavs Spår och speglingar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-06-30.

Var kan jag köpa Spår och speglingar?

Vi rekommenderar att du köper Spår och speglingar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Spår och speglingar innehåller sjutton artiklar omSelma Lagerlöf av författare, forskare och kulturjournalister. De handlar om hur Selma Lagerlöf genom åren och i skilda sammanhang har speglats av omvärlden och vilka spår hon har satt. Släktens och vännernas Selma Lagerlöf möter oss, liksom kollegernas, översättarnas, journalisternas, teaterns, operansoch filmens. I Selma Lagerlöfs vida krets träffar vi på Tomas Tranströmer, Greta Garbo, Ingmar Bergman, Anita Björk, Esaias Tegnér, Riccardo Zandonai, Sif Ruud, Torgny Lindgren och många andra. Också allmänheten får för ovanlighetens skull komma till tals: hur såg vanligt folk på en av samtidens största celebriteter? Och vilken Selma Lagerlöf blir framtidens när hennes skrifter och arkivmaterial ges ut digitalt?Med bidrag av Susanna Albrecht, Jenny Bergenmar, Lena Carlsson, Git Claesson Pipping, Martin Ekman, Jacob Frost Szpilman, Sara Granath, Maria Karlsson, Tom Olsson, Gunilla Rising Hintz, Torsten Rönnerstrand, Torbjörn Sjöqvist, Anna Smedberg Bondesson, Jesper Svenbro, Sofia Wijkmark, Marcus Willén, Louise Vinge samt Henrik Wivel.Spår och speglingar ingår i serien Lagerlöfstudier.

Utgivande förlag: Gidlunds förlag