Sova med spöken – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Marie Oskarsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Sova med spöken innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sova med spöken är skriven av Marie Oskarsson och gavs ut 2021-12-30.

Sova med spöken som bok, ljudbok eller e-bok.
Sova med spöken

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 79

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Sova med spöken

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sova med spöken. Boken är skriven av författaren Marie Oskarsson. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sova med spöken var 2021-12-30.

Originalspråket som Marie Oskarsson skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Sova med spöken är det: 9789179771232.


Läs Sova med spöken som bok

För dig som vill köpa och läsa Sova med spöken som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 79 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sova med spöken som ljudbok

Vill du lyssna på Sova med spöken som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Sova med spöken som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sova med spöken som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sova med spöken som pocket

Sova med spöken finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sova med spöken med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sova med spöken med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Sova med spöken
  • Författare: Marie Oskarsson
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-12-30
  • Pris: 79
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179771232

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sova med spöken?

Sova med spöken är skriven av författaren Marie Oskarsson

När gavs Sova med spöken ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-12-30.

Var kan jag köpa Sova med spöken?

Vi rekommenderar att du köper Sova med spöken hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Sjätte delen i Marie Oskarssons och Helena Bergendahls populära serie om Emilia, Jack och de andra på fritids. Alla kan känna igen sig i någon i kompisgruppen, perfekt fångade i Marie Oskarssons lättlästa text och Helena Bergendahls uttrycksfulla bilder. Höstlovet närmar sig och på fritids är de flesta av barnen förväntansfulla inför det pyjamasparty med övernattning som väntar. Vem vet, kanske kommer till och med det fruktade fritidsspöket fram? Men vad säger man om man så mörkrädd att man inte vågar vara med? Ska man erkänna, eller hamnar man utanför då? Emilia vill så gärna, men är inte riktigt säker på om hon törs …

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen