Sov nu, Sickan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sofia Rådström

Jämför och hitta det billigaste priset på Sov nu, Sickan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sov nu, Sickan är skriven av Sofia Rådström och gavs ut 2021-04-29.

Sov nu, Sickan som bok, ljudbok eller e-bok.
Sov nu, Sickan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 99

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Sov nu, Sickan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sov nu, Sickan. Boken är skriven av författaren Sofia Rådström. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sov nu, Sickan var 2021-04-29.

Originalspråket som Sofia Rådström skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Sov nu, Sickan är det: 9789179756697.


Läs Sov nu, Sickan som bok

För dig som vill köpa och läsa Sov nu, Sickan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 99 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sov nu, Sickan som ljudbok

Vill du lyssna på Sov nu, Sickan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Sov nu, Sickan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sov nu, Sickan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sov nu, Sickan som pocket

Sov nu, Sickan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sov nu, Sickan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sov nu, Sickan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Sov nu, Sickan
  • Författare: Sofia Rådström
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-04-29
  • Pris: 99
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179756697

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sov nu, Sickan?

Sov nu, Sickan är skriven av författaren Sofia Rådström

När gavs Sov nu, Sickan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-04-29.

Var kan jag köpa Sov nu, Sickan?

Vi rekommenderar att du köper Sov nu, Sickan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Det är läggdags för Sickan. Men Sickan vill inte somna. Det är så skoj att tända och släcka lampan, hoppa i sängen och leka vid dockspisen. Nu sover vi båda två, tycker pappa, och kramar om Sickan i sängen. Äntligen kommer Sickan till ro. Men pappa verkar också ha också svårt att ligga still. Så fort Sickan blundar smiter pappa iväg för att plocka undan i köket. Då måste Sickan gå och hämta pappa. Det är ju dags att sova! Könsneutrala lilla Sickan har blivit en härligt modern småbarnsfavorit för igenkänning och skratt! Sofia Rådströms geniala textrim och mysiga illustrationer har fallit både recensenter och läsare i smaken. Även i den fjärde boken "Sov nu, Sickan" lyckas hon få vardagsrimmen att falla perfekt på plats.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen