Sonjas sista vilja

Sonjas sista vilja – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Åsa Hellberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Sonjas sista vilja innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sonjas sista vilja är skriven av Åsa Hellberg och gavs ut 2021-06-10.

Sonjas sista vilja som bok, ljudbok eller e-bok.
Sonjas sista vilja

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 79

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Sonjas sista vilja

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sonjas sista vilja. Boken är skriven av författaren Åsa Hellberg. Bokförlaget Forum är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sonjas sista vilja var 2021-06-10.

Originalspråket som Åsa Hellberg skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du är ute efter ISBN-numret för Sonjas sista vilja är det: 9789137502212.


Läs Sonjas sista vilja som bok

För dig som vill köpa och läsa Sonjas sista vilja som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 79 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sonjas sista vilja som ljudbok

Vill du lyssna på Sonjas sista vilja som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Sonjas sista vilja som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sonjas sista vilja som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sonjas sista vilja som pocket

Sonjas sista vilja finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sonjas sista vilja med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sonjas sista vilja med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Sonjas sista vilja
  • Författare: Åsa Hellberg
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Bokförlaget Forum
  • Utgivningsdatum: 2021-06-10
  • Pris: 79
  • Format: Pocket
  • ISBN: 9789137502212

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sonjas sista vilja?

Sonjas sista vilja är skriven av författaren Åsa Hellberg

När gavs Sonjas sista vilja ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-06-10.

Var kan jag köpa Sonjas sista vilja?

Vi rekommenderar att du köper Sonjas sista vilja hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

En härlig, romantisk komedi om tre kvinnor i femtioårsåldern som rycks upp från sina liv och tvingas börja om på nytt under mycket ovanliga omständigheter. Sonja Gustavsson hade aldrig varit en särskilt vanlig kvinna. Hon hade inte heller planerat att dö mitt i Farsta centrum, men om hon vetat att det var där det skulle ske hade hon inte haft något emot det. I hennes testamente hade hon däremot planerat allt för sina väninnor, Maggan, Rebecka och Susanne, som chockas rejält av hennes död. De får dela på allt – alla miljoner och alla spännande investeringar. Men först måste de uppfylla vissa villkor … Vill och kan de göra Sonja till viljes?

Utgivande förlag: Bokförlaget Forum