Sonen som försvann : till psykos droger kriminalitet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Nils H Lind

Jämför och hitta det billigaste priset på Sonen som försvann : till psykos droger kriminalitet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sonen som försvann : till psykos droger kriminalitet är skriven av Nils H Lind och gavs ut 2018-09-27.

Sonen som försvann : till psykos droger kriminalitet som bok, ljudbok eller e-bok.
Sonen som försvann : till psykos droger kriminalitet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 182

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Sonen som försvann : till psykos droger kriminalitet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sonen som försvann : till psykos droger kriminalitet. Boken är skriven av författaren Nils H Lind. Recito Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sonen som försvann : till psykos droger kriminalitet var 2018-09-27.

Originalspråket som Nils H Lind skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Drog- & alkoholmissbruk vilket ger den Lz Lind, Nils H. som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Sonen som försvann : till psykos droger kriminalitet i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 155 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 202 x 127 x 16 mm och den väger så mycket som . Sonen som försvann : till psykos droger kriminalitet ISBN är 9789177652885. Sonen som försvann : till psykos droger kriminalitet är en fristående bok .


Läs Sonen som försvann : till psykos droger kriminalitet som bok

För dig som vill köpa och läsa Sonen som försvann : till psykos droger kriminalitet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 182 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sonen som försvann : till psykos droger kriminalitet som ljudbok

Vill du lyssna på Sonen som försvann : till psykos droger kriminalitet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Sonen som försvann : till psykos droger kriminalitet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sonen som försvann : till psykos droger kriminalitet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sonen som försvann : till psykos droger kriminalitet som pocket

Sonen som försvann : till psykos droger kriminalitet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sonen som försvann : till psykos droger kriminalitet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sonen som försvann : till psykos droger kriminalitet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Sonen som försvann : till psykos droger kriminalitet
 • Författare: Nils H Lind
 • Genre: Drog- & alkoholmissbruk
 • Förlag: Recito Förlag
 • Utgivningsdatum: 2018-09-27
 • Pris: 182
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 155
 • Fysiska dimensioner: 202 x 127 x 16 mm
 • SAB: Lz Lind, Nils H.
 • ISBN: 9789177652885

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sonen som försvann : till psykos droger kriminalitet?

Sonen som försvann : till psykos droger kriminalitet är skriven av författaren Nils H Lind

När gavs Sonen som försvann : till psykos droger kriminalitet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-09-27.

Var kan jag köpa Sonen som försvann : till psykos droger kriminalitet?

Vi rekommenderar att du köper Sonen som försvann : till psykos droger kriminalitet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Jag hade en gång en dröm, om en son och familj. Jag trodde drömmen var sann första gången vi sågs, jag och min son, en liten kille som tittade upp på mig med sina mörka ögon och tog ett stadigt tag om min slips och somnade.Lyckan var stor och värmde inombords, en tår rann nedför min kind av glädje. Det var min son. Vad jag inte visste då var att i långa stycken skulle våra liv komma att bli en mardröm. Hade jag vetat, vet inte vad jag gjort.Nils H Lind

Utgivande förlag: Recito Förlag