Sömnsveden – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Erik Nilshammar

Jämför och hitta det billigaste priset på Sömnsveden innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sömnsveden är skriven av Erik Nilshammar och gavs ut .

Sömnsveden som bok, ljudbok eller e-bok.
Sömnsveden

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 235

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Sömnsveden

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sömnsveden. Boken är skriven av författaren Erik Nilshammar. Chatterbox Productions är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sömnsveden var .

Originalspråket som Erik Nilshammar skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Sömnsveden är det: 9789198843408.


Läs Sömnsveden som bok

För dig som vill köpa och läsa Sömnsveden som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 235 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sömnsveden som ljudbok

Vill du lyssna på Sömnsveden som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Sömnsveden som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sömnsveden som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sömnsveden som pocket

Sömnsveden finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sömnsveden med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sömnsveden med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Sömnsveden
  • Författare: Erik Nilshammar
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Chatterbox Productions
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 235
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198843408

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sömnsveden?

Sömnsveden är skriven av författaren Erik Nilshammar

När gavs Sömnsveden ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Sömnsveden?

Vi rekommenderar att du köper Sömnsveden hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

För varje liv som levs spinns en tunn tråd genom tillvaron. Trådar korsas och nätet blir allt tätare. I den väv som skapas ligger gångna tiders illgärningar kvar som osynliga knutar. Små härvor bundna till oknytt, oförrätter och illdåd. I en stilla glänta på gränsen mot finnskogen står ett märkligt kors, där den som somnar riskerar att aldrig mera vakna. Platsen ligger i det nordvästra hörnet av Hälsingland och heter Sömnsveden. Denna samling skymningsrysare berättar historien om Sömnsveden och tolv andra noder i historiens dunkla väv. Erik Nilshammar återkommer med en ny samling skymningsrysare från nordvästra Hälsingland. Skräck, skrock och skröna som kokats ned till 13 skymningsrysare. Sömnsveden är en fristående uppföljare till Gammelgrav, som utgavs 2020.

Utgivande förlag: Chatterbox Productions