Sömn – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av C L Taylor

Jämför och hitta det billigaste priset på Sömn innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sömn är skriven av C L Taylor och gavs ut 2020-09-11.

Sömn som bok, ljudbok eller e-bok.
Sömn

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Sömn

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sömn. Boken är skriven av författaren C L Taylor. Jentas är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sömn var 2020-09-11.

Originalspråket som C L Taylor skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare Skönlitteratur i översättning vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Sömn i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 349 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 136 x 26 mm och den väger så mycket som 382 g. Sömn ISBN är 9789188827999. Sömn är en fristående bok .


Läs Sömn som bok

För dig som vill köpa och läsa Sömn som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sömn som ljudbok

Vill du lyssna på Sömn som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Sömn som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sömn som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sömn som pocket

Sömn finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sömn med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sömn med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Sömn
 • Författare: C L Taylor
 • Genre: Deckare Skönlitteratur i översättning
 • Förlag: Jentas
 • Utgivningsdatum: 2020-09-11
 • Pris: 199
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 349
 • Fysiska dimensioner: 210 x 136 x 26 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789188827999

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sömn?

Sömn är skriven av författaren C L Taylor

När gavs Sömn ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-09-11.

Var kan jag köpa Sömn?

Vi rekommenderar att du köper Sömn hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Sju främlingar. Sju hemligheter. En dödlig lögn. Anna vill inget annat än att kunna sova. Men överväldigande sömnlöshet, nattliga fasor och minnen av den där fruktansvärda kvällen gör det omöjligt. Om hon ändå inte känt sig så skyldig … För att undfly sitt förflutna tar Anna jobb på den ensligt belägna skotska ön Rum, men när sju gäster anländer förvandlas det som från början var en tillflykt undan världen till en livsfarlig mardröm. Alla gästerna har var sin hemlighet, men en av dem ljuger om vem personen är och varför den är på ön. Det bor en mördare på Bay View Hotel. Och den har siktat in sig på Anna. Sju gäster. Sju hemligheter. En mördare. Törs du falla i sömn? — “Se upp! Sömn ger inte det som står på utsidan: jag låg vaken frampå småtimmarna av dess mörka och snåriga förtrollning.” – Fiona Barton “Ett klassiskt upplägg med en paranoid huvudperson och mustiga misstänkta. Jättebra bok!” – Steve Cavanagh “Mörk och oroande. Det här är en bok jag kommer att minnas länge.” – Rachel Abbott “Extremt läskig, atmosfärrik och komplex.” – Claire Douglas “Full av förvecklingar, outhärdligt spännande och ett chockslut.” C.J. Tudor — Författaren C.L. Taylor återfinns på Sunday Times bästsäljarlista och har skrivit fem fängslande, fristående psykologiska thrillers. Hennes prisbelönta böcker har sålts i mer än en miljon exemplar, legat etta på alla e-boksplattformar och översatts till fler än 20 språk; även TV-rättigheter har sålts. Hon bor i Bristol tillsammans med sin partner och sin son.

Utgivande förlag: Jentas