Sommarpyromanen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Minette Lidberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Sommarpyromanen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sommarpyromanen är skriven av Minette Lidberg och gavs ut 2019-05-24.

Sommarpyromanen som bok, ljudbok eller e-bok.
Sommarpyromanen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 137

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Sommarpyromanen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sommarpyromanen. Boken är skriven av författaren Minette Lidberg. Idus Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sommarpyromanen var 2019-05-24.

Originalspråket som Minette Lidberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Äventyr & Spänning vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Sommarpyromanen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 64 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 155 x 10 mm och den väger så mycket som 205 g. Sommarpyromanen ISBN är 9789188964427. Sommarpyromanen är en del av serien: Trubbel i sjöviken.


Läs Sommarpyromanen som bok

För dig som vill köpa och läsa Sommarpyromanen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 137 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sommarpyromanen som ljudbok

Vill du lyssna på Sommarpyromanen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Sommarpyromanen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sommarpyromanen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sommarpyromanen som pocket

Sommarpyromanen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sommarpyromanen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sommarpyromanen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Sommarpyromanen
 • Författare: Minette Lidberg
 • Genre: Äventyr & Spänning
 • Förlag: Idus Förlag
 • Utgivningsdatum: 2019-05-24
 • Pris: 137
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 64
 • Fysiska dimensioner: 220 x 155 x 10 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789188964427

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sommarpyromanen?

Sommarpyromanen är skriven av författaren Minette Lidberg

När gavs Sommarpyromanen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-05-24.

Var kan jag köpa Sommarpyromanen?

Vi rekommenderar att du köper Sommarpyromanen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Nicki och hennes syrra Magda bor på husbåt. Det är härligt! Särskilt nu när de har sommarlov. De gör nästan ingenting annat än att bada. Tills en kväll, då de får syn på något konstigt, något som skrämmer dem Vad var det de såg? Och hänger det ihop med branden som samma natt bryter ut i hamnen? Ännu en spännande bladvändare av Minette Lidberg, illustrerad av Jesper Jenemark.

Utgivande förlag: Idus Förlag