Solveigs vanthäfte 3

Solveigs vanthäfte 3 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Solveig Larsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Solveigs vanthäfte 3 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Solveigs vanthäfte 3 är skriven av Solveig Larsson och gavs ut 2015-12-18.

Solveigs vanthäfte 3 som bok, ljudbok eller e-bok.
Solveigs vanthäfte 3

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris:

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Solveigs vanthäfte 3

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Solveigs vanthäfte 3. Boken är skriven av författaren Solveig Larsson. Lumio förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Solveigs vanthäfte 3 var 2015-12-18.

Originalspråket som Solveig Larsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Solveigs vanthäfte 3 i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 51 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 245 x 190 x 5 mm och den väger så mycket som 172 g. Solveigs vanthäfte 3 ISBN är . Solveigs vanthäfte 3 är en del av serien: Solveigs vantar.


Läs Solveigs vanthäfte 3 som bok

För dig som vill köpa och läsa Solveigs vanthäfte 3 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Solveigs vanthäfte 3 som ljudbok

Vill du lyssna på Solveigs vanthäfte 3 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Solveigs vanthäfte 3 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Solveigs vanthäfte 3 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Solveigs vanthäfte 3 som pocket

Solveigs vanthäfte 3 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Solveigs vanthäfte 3 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Solveigs vanthäfte 3 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Solveigs vanthäfte 3
 • Författare: Solveig Larsson
 • Genre:
 • Förlag: Lumio förlag
 • Utgivningsdatum: 2015-12-18
 • Pris:
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 51
 • Fysiska dimensioner: 245 x 190 x 5 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Solveigs vanthäfte 3?

Solveigs vanthäfte 3 är skriven av författaren Solveig Larsson

När gavs Solveigs vanthäfte 3 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-12-18.

Var kan jag köpa Solveigs vanthäfte 3?

Vi rekommenderar att du köper Solveigs vanthäfte 3 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vanthäfte 3 innehåller 21 nya vantar designade av Solveig Larsson, tillsammans med mönster, inspirationsbilder i färg och beskrivningar bl.a. Hilkka, Justina, Hjärteblomma, vante från Rättvik m.fl., som vanligt en grundbeskrivning, sticktekniker samt i detta vanthäfte en presentation av Karin Larsson från Sundborn.

Utgivande förlag: Lumio förlag