Solhjärtats hemlighet. Saltregnen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Pär Sahlin

Jämför och hitta det billigaste priset på Solhjärtats hemlighet. Saltregnen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Solhjärtats hemlighet. Saltregnen är skriven av Pär Sahlin och gavs ut 2015-03-13.

Solhjärtats hemlighet. Saltregnen som bok, ljudbok eller e-bok.
Solhjärtats hemlighet. Saltregnen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 134

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Solhjärtats hemlighet. Saltregnen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Solhjärtats hemlighet. Saltregnen. Boken är skriven av författaren Pär Sahlin. Idus Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Solhjärtats hemlighet. Saltregnen var 2015-03-13.

Originalspråket som Pär Sahlin skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Allmän världshistoria Fantasy & magisk realism Samtida skönlitteratur vilket ger den Hcg som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Solhjärtats hemlighet. Saltregnen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 188 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 145 x 15 mm och den väger så mycket som 337 g. Solhjärtats hemlighet. Saltregnen ISBN är 9789175771571. Solhjärtats hemlighet. Saltregnen är en del av serien: Solhjärtats hemlighet (del 2).


Läs Solhjärtats hemlighet. Saltregnen som bok

För dig som vill köpa och läsa Solhjärtats hemlighet. Saltregnen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 134 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Solhjärtats hemlighet. Saltregnen som ljudbok

Vill du lyssna på Solhjärtats hemlighet. Saltregnen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Solhjärtats hemlighet. Saltregnen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Solhjärtats hemlighet. Saltregnen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Solhjärtats hemlighet. Saltregnen som pocket

Solhjärtats hemlighet. Saltregnen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Solhjärtats hemlighet. Saltregnen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Solhjärtats hemlighet. Saltregnen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Solhjärtats hemlighet. Saltregnen
 • Författare: Pär Sahlin
 • Genre: Allmän världshistoria Fantasy & magisk realism Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Idus Förlag
 • Utgivningsdatum: 2015-03-13
 • Pris: 134
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 188
 • Fysiska dimensioner: 210 x 145 x 15 mm
 • SAB: Hcg
 • ISBN: 9789175771571

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Solhjärtats hemlighet. Saltregnen?

Solhjärtats hemlighet. Saltregnen är skriven av författaren Pär Sahlin

När gavs Solhjärtats hemlighet. Saltregnen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-03-13.

Var kan jag köpa Solhjärtats hemlighet. Saltregnen?

Vi rekommenderar att du köper Solhjärtats hemlighet. Saltregnen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

– Den ende som kan förhindra katastrofen är ett barn av drottningarnas hus. Ett barn som bär tecknet på sin kropp.Anã tog min hand och la två fingrar över ärret på min handled.- Jag hoppas du förstår vad jag säger. Du, Kim är den ende som kan rädda Elorien från att gå under.Kim är tillbaka i Elorien, landet som han en gång befriade från mörkret. På sin tolvårsdag får han en överraskning av vännerna Nela och Serkzes. Men det är inte den enda överraskningen som väntar. När katastrofen drabbar Elorien höjs röster för att någon måste offras för att få slut på eländet.En oväntad händelse tvingar Kim att lämna tryggheten i Azipa. Han ger sig ut på en farlig vandring för att rädda en vän och förhindra en spådom att slå in.Saltregnen är den andra delen i Solhjärtats hemlighet, en fantasyserie som vänder sig till barn i åldern 9-12 år.

Utgivande förlag: Idus Förlag