Sockerbomben 3.0 : bli fri från ditt sockerberoende – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Bitten Jonsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Sockerbomben 3.0 : bli fri från ditt sockerberoende innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sockerbomben 3.0 : bli fri från ditt sockerberoende är skriven av Bitten Jonsson och gavs ut 2016-09-20.

Sockerbomben 3.0 : bli fri från ditt sockerberoende som bok, ljudbok eller e-bok.
Sockerbomben 3.0 : bli fri från ditt sockerberoende

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 185

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Sockerbomben 3.0 : bli fri från ditt sockerberoende

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sockerbomben 3.0 : bli fri från ditt sockerberoende. Boken är skriven av författaren Bitten Jonsson. Bladh by Bladh är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sockerbomben 3.0 : bli fri från ditt sockerberoende var 2016-09-20.

Originalspråket som Bitten Jonsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samhälle & kultur Ätstörningar vilket ger den Vcbb,Vmb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Sockerbomben 3.0 : bli fri från ditt sockerberoende i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 437 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 233 x 165 x 33 mm och den väger så mycket som 771 g. Sockerbomben 3.0 : bli fri från ditt sockerberoende ISBN är 9789187371561. Sockerbomben 3.0 : bli fri från ditt sockerberoende är en fristående bok .


Läs Sockerbomben 3.0 : bli fri från ditt sockerberoende som bok

För dig som vill köpa och läsa Sockerbomben 3.0 : bli fri från ditt sockerberoende som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 185 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sockerbomben 3.0 : bli fri från ditt sockerberoende som ljudbok

Vill du lyssna på Sockerbomben 3.0 : bli fri från ditt sockerberoende som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Sockerbomben 3.0 : bli fri från ditt sockerberoende som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sockerbomben 3.0 : bli fri från ditt sockerberoende som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sockerbomben 3.0 : bli fri från ditt sockerberoende som pocket

Sockerbomben 3.0 : bli fri från ditt sockerberoende finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sockerbomben 3.0 : bli fri från ditt sockerberoende med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sockerbomben 3.0 : bli fri från ditt sockerberoende med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Sockerbomben 3.0 : bli fri från ditt sockerberoende
 • Författare: Bitten Jonsson
 • Genre: Samhälle & kultur Ätstörningar
 • Förlag: Bladh by Bladh
 • Utgivningsdatum: 2016-09-20
 • Pris: 185
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 437
 • Fysiska dimensioner: 233 x 165 x 33 mm
 • SAB: Vcbb,Vmb
 • ISBN: 9789187371561

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sockerbomben 3.0 : bli fri från ditt sockerberoende?

Sockerbomben 3.0 : bli fri från ditt sockerberoende är skriven av författaren Bitten Jonsson

När gavs Sockerbomben 3.0 : bli fri från ditt sockerberoende ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-09-20.

Var kan jag köpa Sockerbomben 3.0 : bli fri från ditt sockerberoende?

Vi rekommenderar att du köper Sockerbomben 3.0 : bli fri från ditt sockerberoende hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

När boken Sockerbomben bli fri från ditt sockerberoende kom ut 2004 slog den ner som ja, en bomb! Vad var det här? Sockerberoende, det fanns ju inte. Eller sockerkänslighet, vadå? På den här tiden pratade man inte ens om att socker skulle vara särskilt skadligt. Ja, utom för tänderna då. I dag är scenen en helt annan. Så, varför är vi inte nöjda? Varför en ny, tredje, uppdaterad utgåva av I OM FÖRFATTARNA Bitten Jonsson är leg sjuksköterska och utbildad i USA inom beroende/addiktion. Hon är Sveriges främsta expert på sockerberoende med över 20 års erfarenhet av framgångsrik behandling med över 6 000 patienter och en efterfrågad föreläsare, både i Skandinavien och USA. Pia Nordström är journalist med bakgrund bland annat från Expressen, som både redaktör och reporter med inriktning främst på hälsa, medicin och mat. Sockerbomben 3.0 får du den kunskapen, enkelt presenterad utifrån den allra senaste forskningen och Bitten Jonssons egna erfarenheter av över 20 års framgångsrik behandling av sockerberoende. Du kommer själv att se vilken grupp du (eller dina anhöriga) tillhör och lära dig vad just du kan göra, steg för steg, för att slippa sockersuget, få perfekt hälsa och ett bra liv. Sockerbomben? Svar: vår tids stora sockerparadox. Trots att de flesta nu vet att socker är skadligt för oss ökar försäljningen år efter år! Det beror på att de välvilliga råd som ges i dag är felaktiga och bygger på okunskap. Sjukvården, medierna och de allra flesta hälsoförespråkare som skriver om socker ger nämligen exakt samma råd till alla. De vet inget om skillnaden mellan att ha ett socialt bruk, ett skadligt bruk eller ett beroende och de förstår inte att vägen till ett friskt liv ser helt olika ut för de olika grupperna. Tyvärr får det katastrofala följder för vårt samhälle och för alldeles för många människor. Sockerbomben har getts ut på fem olika språk och sålts i över 70 000 exemplar. Nu kommer det varje år nya böcker om faran med socker i alla former. Allt fler läkare och forskare varnar för sockrets skadliga effekt på hjärta och kärl, som en orsak till västvärldens exploderande fetmaepidemi och till den snabba ökningen av diabetes typ 2 (som inte längre kallas åldersdiabetes eftersom det också börjat drabba barn). Du hittar recept på LCHF- och paleokost utan socker och mjöl, både i böcker och på nätet.

Utgivande förlag: Bladh by Bladh