Socialtjänstmarknaden : om marknadsorientering och konkurrensutsättning av individ- och familjeomsorgen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Marie Sallnäs

Jämför och hitta det billigaste priset på Socialtjänstmarknaden : om marknadsorientering och konkurrensutsättning av individ- och familjeomsorgen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Socialtjänstmarknaden : om marknadsorientering och konkurrensutsättning av individ- och familjeomsorgen är skriven av Marie Sallnäs och gavs ut 2018-01-03.

Socialtjänstmarknaden : om marknadsorientering och konkurrensutsättning av individ- och familjeomsorgen som bok, ljudbok eller e-bok.
Socialtjänstmarknaden : om marknadsorientering och konkurrensutsättning av individ- och familjeomsorgen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 339

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Socialtjänstmarknaden : om marknadsorientering och konkurrensutsättning av individ- och familjeomsorgen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Socialtjänstmarknaden : om marknadsorientering och konkurrensutsättning av individ- och familjeomsorgen. Boken är skriven av författaren Marie Sallnäs. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Socialtjänstmarknaden : om marknadsorientering och konkurrensutsättning av individ- och familjeomsorgen var 2018-01-03.

Originalspråket som Marie Sallnäs skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Privatisering Socialvård & social service vilket ger den Ohf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Socialtjänstmarknaden : om marknadsorientering och konkurrensutsättning av individ- och familjeomsorgen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 238 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 148 x 13 mm och den väger så mycket som 315 g. Socialtjänstmarknaden : om marknadsorientering och konkurrensutsättning av individ- och familjeomsorgen ISBN är 9789147113019. Socialtjänstmarknaden : om marknadsorientering och konkurrensutsättning av individ- och familjeomsorgen är en fristående bok .


Läs Socialtjänstmarknaden : om marknadsorientering och konkurrensutsättning av individ- och familjeomsorgen som bok

För dig som vill köpa och läsa Socialtjänstmarknaden : om marknadsorientering och konkurrensutsättning av individ- och familjeomsorgen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 339 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Socialtjänstmarknaden : om marknadsorientering och konkurrensutsättning av individ- och familjeomsorgen som ljudbok

Vill du lyssna på Socialtjänstmarknaden : om marknadsorientering och konkurrensutsättning av individ- och familjeomsorgen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Socialtjänstmarknaden : om marknadsorientering och konkurrensutsättning av individ- och familjeomsorgen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Socialtjänstmarknaden : om marknadsorientering och konkurrensutsättning av individ- och familjeomsorgen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Socialtjänstmarknaden : om marknadsorientering och konkurrensutsättning av individ- och familjeomsorgen som pocket

Socialtjänstmarknaden : om marknadsorientering och konkurrensutsättning av individ- och familjeomsorgen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Socialtjänstmarknaden : om marknadsorientering och konkurrensutsättning av individ- och familjeomsorgen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Socialtjänstmarknaden : om marknadsorientering och konkurrensutsättning av individ- och familjeomsorgen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Socialtjänstmarknaden : om marknadsorientering och konkurrensutsättning av individ- och familjeomsorgen
 • Författare: Marie Sallnäs
 • Genre: Privatisering Socialvård & social service
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2018-01-03
 • Pris: 339
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 238
 • Fysiska dimensioner: 210 x 148 x 13 mm
 • SAB: Ohf
 • ISBN: 9789147113019

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Socialtjänstmarknaden : om marknadsorientering och konkurrensutsättning av individ- och familjeomsorgen?

Socialtjänstmarknaden : om marknadsorientering och konkurrensutsättning av individ- och familjeomsorgen är skriven av författaren Marie Sallnäs

När gavs Socialtjänstmarknaden : om marknadsorientering och konkurrensutsättning av individ- och familjeomsorgen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-01-03.

Var kan jag köpa Socialtjänstmarknaden : om marknadsorientering och konkurrensutsättning av individ- och familjeomsorgen?

Vi rekommenderar att du köper Socialtjänstmarknaden : om marknadsorientering och konkurrensutsättning av individ- och familjeomsorgen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Stora delar av välfärdssektorn har påverkats av de näringslivsinspirerade idéer som går under samlingsbeteckningen NPM (New Public Management). Inte minst inom socialtjänstens individ- och familjeomsorg har marknadsorientering och konkurrensutsättning fått ett stadigt fäste. En påfallande stor andel av de insatser som ges till brukarna genomförs av privata utförare, och inom den interna organisationen ses marknadsinfluenser i form av till exempel beställar-/ utförarmodeller samt en ökad fokusering på ledarskapets betydelse.Läs merI boken skriver ett antal svenska forskare om vad dessa företeelser inneburit för barn- och ungdomsvården samt missbruksvården. Boken behandlar dels framväxten av marknadsorientering och konkurrensutsättning inom området, dels vilka följder detta har haft på systemnivå – och för brukare och professionella.Boken vänder sig till blivande och verksamma socionomer, men också till andra samhällsvetare samt till politiker och beslutsfattare med intresse för hur socialtjänsten och välfärden i stort organiseras.Om författarnaFörfattare och redaktörer: Marie Sallnäs, Stefan WiklundMarie Sallnäs är professor vid Institutionen för socialt arbete, Stockholms universitet. Stefan Wiklund är docent vid Institutionen för socialt arbete, Stockholms universitet. Bokens övriga författare är verksamma vid Stockholms-,Linköpings, Göteborgs och Jönköpings universitet.

Utgivande förlag: Liber