Socialtjänsten i blickfånget : organisation, resurser och insatser

Socialtjänsten i blickfånget : organisation, resurser och insatser – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Åke Bergmark

Jämför och hitta det billigaste priset på Socialtjänsten i blickfånget : organisation, resurser och insatser innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Socialtjänsten i blickfånget : organisation, resurser och insatser är skriven av Åke Bergmark och gavs ut 2008-11-03.

Socialtjänsten i blickfånget : organisation, resurser och insatser som bok, ljudbok eller e-bok.
Socialtjänsten i blickfånget : organisation, resurser och insatser

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 409

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Socialtjänsten i blickfånget : organisation, resurser och insatser

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Socialtjänsten i blickfånget : organisation, resurser och insatser. Boken är skriven av författaren Åke Bergmark. Natur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Socialtjänsten i blickfånget : organisation, resurser och insatser var 2008-11-03.

Originalspråket som Åke Bergmark skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samhälle & politik vilket ger den Ohf-c som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Socialtjänsten i blickfånget : organisation, resurser och insatser i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 239 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 234 x 155 x 20 mm och den väger så mycket som 520 g. Socialtjänsten i blickfånget : organisation, resurser och insatser ISBN är 9789127115149. Socialtjänsten i blickfånget : organisation, resurser och insatser är en fristående bok .


Läs Socialtjänsten i blickfånget : organisation, resurser och insatser som bok

För dig som vill köpa och läsa Socialtjänsten i blickfånget : organisation, resurser och insatser som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 409 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Socialtjänsten i blickfånget : organisation, resurser och insatser som ljudbok

Vill du lyssna på Socialtjänsten i blickfånget : organisation, resurser och insatser som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Socialtjänsten i blickfånget : organisation, resurser och insatser som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Socialtjänsten i blickfånget : organisation, resurser och insatser som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Socialtjänsten i blickfånget : organisation, resurser och insatser som pocket

Socialtjänsten i blickfånget : organisation, resurser och insatser finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Socialtjänsten i blickfånget : organisation, resurser och insatser med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Socialtjänsten i blickfånget : organisation, resurser och insatser med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Socialtjänsten i blickfånget : organisation, resurser och insatser
 • Författare: Åke Bergmark
 • Genre: Samhälle & politik
 • Förlag: Natur &amp
 • Utgivningsdatum: 2008-11-03
 • Pris: 409
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 239
 • Fysiska dimensioner: 234 x 155 x 20 mm
 • SAB: Ohf-c
 • ISBN: 9789127115149

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Socialtjänsten i blickfånget : organisation, resurser och insatser?

Socialtjänsten i blickfånget : organisation, resurser och insatser är skriven av författaren Åke Bergmark

När gavs Socialtjänsten i blickfånget : organisation, resurser och insatser ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2008-11-03.

Var kan jag köpa Socialtjänsten i blickfånget : organisation, resurser och insatser?

Vi rekommenderar att du köper Socialtjänsten i blickfånget : organisation, resurser och insatser hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Socialtjnstens individ- och familjeomsorg (IFO) r en central del av den svenska vlfrdsmodellen. De insatser som frmedlas dr svarar mot behov som andra trygghetssystem inte frmÂr mta, och till stor del handlar arbetet om att erbjuda hjlp till utsatta grupper i samhllet.Frfattarna har studerat tre omrÂden inom socialtjnsten i 100 svenska kommuner: barn och ungdom, frsrjningsstd och missbruk. De frsker identi?era trender och rrelser i socialt arbete ñ framfr allt r det resurser och organisering som har stÂtt i centrum fr intresset och hur dessa faktorer pÂverkar insatserna.Boken har bÂde ett beskrivande och ett analytiskt anslag och vill fungera som utgÂngspunkt fr diskussioner inom socialtjnsten om dess fortsatta utveckling och kopplingen till de socialpolitiska sammanhangen. Den vnder sig bÂde till studerande vid socionomutbildningen och till yrkesverksamma inom socialtjnstens IFO. ke Bergmark r professor i socialt arbete vid Mittuniversitetet i stersund och forskningsledare vid Institutet fr Framtidsstudier i Stockholm. Tommy Lundstrm r professor i socialt arbete vid institutionen fr socialt arbete, Stockholms universitet. Renate Minas r – l.dr i socialt arbete och forskare vid Institutet fr Framtidsstudier i Stockholm. Stefan Wiklund r – l. dr i socialt arbete. Han har en forskartjnst vid institutionen fr socialt arbete, Stockholms universitet.

Utgivande förlag: Natur &amp