Socialt arbete med äldre – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Håkan Jönson

Jämför och hitta det billigaste priset på Socialt arbete med äldre innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Socialt arbete med äldre är skriven av Håkan Jönson och gavs ut 2015-11-12.

Socialt arbete med äldre som bok, ljudbok eller e-bok.
Socialt arbete med äldre

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 309

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Socialt arbete med äldre

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Socialt arbete med äldre. Boken är skriven av författaren Håkan Jönson. Natur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Socialt arbete med äldre var 2015-11-12.

Originalspråket som Håkan Jönson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Åldersgrupper: äldre vilket ger den Ohf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Socialt arbete med äldre i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 278 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 160 x 20 mm och den väger så mycket som 507 g. Socialt arbete med äldre ISBN är 9789127140714. Socialt arbete med äldre är en fristående bok .


Läs Socialt arbete med äldre som bok

För dig som vill köpa och läsa Socialt arbete med äldre som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 309 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Socialt arbete med äldre som ljudbok

Vill du lyssna på Socialt arbete med äldre som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Socialt arbete med äldre som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Socialt arbete med äldre som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Socialt arbete med äldre som pocket

Socialt arbete med äldre finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Socialt arbete med äldre med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Socialt arbete med äldre med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Socialt arbete med äldre
 • Författare: Håkan Jönson
 • Genre: Åldersgrupper: äldre
 • Förlag: Natur &amp
 • Utgivningsdatum: 2015-11-12
 • Pris: 309
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 278
 • Fysiska dimensioner: 240 x 160 x 20 mm
 • SAB: Ohf
 • ISBN: 9789127140714

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Socialt arbete med äldre?

Socialt arbete med äldre är skriven av författaren Håkan Jönson

När gavs Socialt arbete med äldre ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-11-12.

Var kan jag köpa Socialt arbete med äldre?

Vi rekommenderar att du köper Socialt arbete med äldre hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Socialt arbete med äldre bedrivs inte bara inom äldreomsorgen utan också utanför. Oavsett var det sker handlar det om att identifiera och åtgärda sociala problem som äldre drabbas av. Denna bok förmedlar kunskap om områden där det sociala arbetet kan ha ett uppdrag gentemot äldre. Författarna anlägger ett kritiskt och problematiserande perspektiv på ålder och ålderstänkande. Innehållet är uppbyggt i tre delar där den första problematiserar ålderskategoriseringar och ger en inblick i olika socialgerontologiska teorier. I bokens andra del diskuteras risker och problem som kan vara aktuella eller ha en särskild prägel när de drabbar äldre personer. Det handlar bland annat om fattigdom, funktionsnedsättningar, missbruk, övergrepp och våld i nära relationer. I den tredje delen beskrivs äldreomsorgen där socialarbetare ofta är anställda som biståndshandläggare och enhetschefer. I boken diskuteras också det sociala arbete som utförs av äldre, i egenskap av närstående och som medlemmar av olika frivilligorganisationer. Boken riktar sig till studenter inom ämnet socialt arbete och yrkesverksamma socialarbetare som vill fördjupa sig inom äldreområdet.

Utgivande förlag: Natur &amp