Social och emotionell träning för alla barn : en praktisk handbok för skolan, förskolan och föräldrar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Maria-Pia Gottberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Social och emotionell träning för alla barn : en praktisk handbok för skolan, förskolan och föräldrar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Social och emotionell träning för alla barn : en praktisk handbok för skolan, förskolan och föräldrar är skriven av Maria-Pia Gottberg och gavs ut 2009-06-15.

Social och emotionell träning för alla barn : en praktisk handbok för skolan, förskolan och föräldrar som bok, ljudbok eller e-bok.
Social och emotionell träning för alla barn : en praktisk handbok för skolan, förskolan och föräldrar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 339

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Social och emotionell träning för alla barn : en praktisk handbok för skolan, förskolan och föräldrar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Social och emotionell träning för alla barn : en praktisk handbok för skolan, förskolan och föräldrar. Boken är skriven av författaren Maria-Pia Gottberg. Brain Books är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Social och emotionell träning för alla barn : en praktisk handbok för skolan, förskolan och föräldrar var 2009-06-15.

Originalspråket som Maria-Pia Gottberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Psykologi vilket ger den Eabdodf,Eaae som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Social och emotionell träning för alla barn : en praktisk handbok för skolan, förskolan och föräldrar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 259 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 191 x 234 x 20 mm och den väger så mycket som 540 g. Social och emotionell träning för alla barn : en praktisk handbok för skolan, förskolan och föräldrar ISBN är 9789185327447. Social och emotionell träning för alla barn : en praktisk handbok för skolan, förskolan och föräldrar är en fristående bok .


Läs Social och emotionell träning för alla barn : en praktisk handbok för skolan, förskolan och föräldrar som bok

För dig som vill köpa och läsa Social och emotionell träning för alla barn : en praktisk handbok för skolan, förskolan och föräldrar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 339 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Social och emotionell träning för alla barn : en praktisk handbok för skolan, förskolan och föräldrar som ljudbok

Vill du lyssna på Social och emotionell träning för alla barn : en praktisk handbok för skolan, förskolan och föräldrar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Social och emotionell träning för alla barn : en praktisk handbok för skolan, förskolan och föräldrar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Social och emotionell träning för alla barn : en praktisk handbok för skolan, förskolan och föräldrar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Social och emotionell träning för alla barn : en praktisk handbok för skolan, förskolan och föräldrar som pocket

Social och emotionell träning för alla barn : en praktisk handbok för skolan, förskolan och föräldrar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Social och emotionell träning för alla barn : en praktisk handbok för skolan, förskolan och föräldrar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Social och emotionell träning för alla barn : en praktisk handbok för skolan, förskolan och föräldrar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Social och emotionell träning för alla barn : en praktisk handbok för skolan, förskolan och föräldrar
 • Författare: Maria-Pia Gottberg
 • Genre: Psykologi
 • Förlag: Brain Books
 • Utgivningsdatum: 2009-06-15
 • Pris: 339
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 259
 • Fysiska dimensioner: 191 x 234 x 20 mm
 • SAB: Eabdodf,Eaae
 • ISBN: 9789185327447

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Social och emotionell träning för alla barn : en praktisk handbok för skolan, förskolan och föräldrar?

Social och emotionell träning för alla barn : en praktisk handbok för skolan, förskolan och föräldrar är skriven av författaren Maria-Pia Gottberg

När gavs Social och emotionell träning för alla barn : en praktisk handbok för skolan, förskolan och föräldrar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2009-06-15.

Var kan jag köpa Social och emotionell träning för alla barn : en praktisk handbok för skolan, förskolan och föräldrar?

Vi rekommenderar att du köper Social och emotionell träning för alla barn : en praktisk handbok för skolan, förskolan och föräldrar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Här får vi veta hur våra barn kan träna sig i att samspela med andra, hur de kan stärka sin emotionella förmåga och lära sig mer om sina känslor.Boken innehåller både fakta och konkreta övningar som man på ett enkelt och roligt sätt kan göra tillsammans med barnen. Författaren presenterar dessutom EQ-dockan och visar hur man kan använda den för att öka barns insikt om sina känslor och sitt beteende.Med sin mycket intressanta och användbara bok ger författaren dig en upplevelse om vad social och emotionell träning kan innebära i praktiken, och hur du kan göra det möjligt för barnen att vara “det bästa de kan vara”.Maria-Pia Gottberg är en flitigt anlitad utbildare och coach. Hon har skrivit en praktisk handbok om hur vi kan stärka och utveckla barns sociala och emotionella förmågor.

Utgivande förlag: Brain Books