SO-serien Samhälle 6 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ulla M Andersson

Jämför och hitta det billigaste priset på SO-serien Samhälle 6 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. SO-serien Samhälle 6 är skriven av Ulla M Andersson och gavs ut 2014-08-13.

SO-serien Samhälle 6 som bok, ljudbok eller e-bok.
SO-serien Samhälle 6

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 197

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om SO-serien Samhälle 6

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring SO-serien Samhälle 6. Boken är skriven av författaren Ulla M Andersson. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för SO-serien Samhälle 6 var 2014-08-13.

Originalspråket som Ulla M Andersson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Läromedel vilket ger den O som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa SO-serien Samhälle 6 i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 136 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 190 x 7 mm och den väger så mycket som 300 g. SO-serien Samhälle 6 ISBN är 9789147108282. SO-serien Samhälle 6 är en del av serien: SO-Serien Samhälle åk 6.


Läs SO-serien Samhälle 6 som bok

För dig som vill köpa och läsa SO-serien Samhälle 6 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 197 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på SO-serien Samhälle 6 som ljudbok

Vill du lyssna på SO-serien Samhälle 6 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs SO-serien Samhälle 6 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa SO-serien Samhälle 6 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs SO-serien Samhälle 6 som pocket

SO-serien Samhälle 6 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa SO-serien Samhälle 6 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa SO-serien Samhälle 6 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: SO-serien Samhälle 6
 • Författare: Ulla M Andersson
 • Genre: Läromedel
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2014-08-13
 • Pris: 197
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 136
 • Fysiska dimensioner: 240 x 190 x 7 mm
 • SAB: O
 • ISBN: 9789147108282

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit SO-serien Samhälle 6?

SO-serien Samhälle 6 är skriven av författaren Ulla M Andersson

När gavs SO-serien Samhälle 6 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-08-13.

Var kan jag köpa SO-serien Samhälle 6?

Vi rekommenderar att du köper SO-serien Samhälle 6 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

SO-Serien Samhälle 6 är uppdaterad mot Lgr 11. Här finns det som eleverna behöver för att kunna orientera sig i dagens samhälle och förstå det som händer omkring dem. Texterna öppnar för diskussioner och egna ställningstaganden, och bilderna uttrycker de känslor som inte ryms i texten. Boken spänner över hela det centrala innehållet i samhällskunskap, även om frågor som behandlar massmedier, rättigheter och skyldigheter, politik och ekonomi får lite större utrymme.Läs mer- Du, jag och vi- Mänskliga rättigheter- Barn i världen- Medier och information- Normer, regler och lagar- Brott och straff- Vart går pengarna?- Att komma till beslut- Vad är politik Innehåll

Utgivande förlag: Liber