Snödroppar : en galantofil kärlekshistoria – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Gunnel Carlson

Jämför och hitta det billigaste priset på Snödroppar : en galantofil kärlekshistoria innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Snödroppar : en galantofil kärlekshistoria är skriven av Gunnel Carlson och gavs ut 2020-11-16.

Snödroppar : en galantofil kärlekshistoria som bok, ljudbok eller e-bok.
Snödroppar : en galantofil kärlekshistoria

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 219

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Snödroppar : en galantofil kärlekshistoria

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Snödroppar : en galantofil kärlekshistoria. Boken är skriven av författaren Gunnel Carlson. Roos &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Snödroppar : en galantofil kärlekshistoria var 2020-11-16.

Originalspråket som Gunnel Carlson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Trädgårdsskötsel: växter vilket ger den Qe som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Snödroppar : en galantofil kärlekshistoria i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 191 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 232 x 156 x 21 mm och den väger så mycket som 540 g. Snödroppar : en galantofil kärlekshistoria ISBN är 9789188953995. Snödroppar : en galantofil kärlekshistoria är en fristående bok .


Läs Snödroppar : en galantofil kärlekshistoria som bok

För dig som vill köpa och läsa Snödroppar : en galantofil kärlekshistoria som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 219 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Snödroppar : en galantofil kärlekshistoria som ljudbok

Vill du lyssna på Snödroppar : en galantofil kärlekshistoria som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Snödroppar : en galantofil kärlekshistoria som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Snödroppar : en galantofil kärlekshistoria som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Snödroppar : en galantofil kärlekshistoria som pocket

Snödroppar : en galantofil kärlekshistoria finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Snödroppar : en galantofil kärlekshistoria med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Snödroppar : en galantofil kärlekshistoria med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Snödroppar : en galantofil kärlekshistoria
 • Författare: Gunnel Carlson
 • Genre: Trädgårdsskötsel: växter
 • Förlag: Roos &amp
 • Utgivningsdatum: 2020-11-16
 • Pris: 219
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 191
 • Fysiska dimensioner: 232 x 156 x 21 mm
 • SAB: Qe
 • ISBN: 9789188953995

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Snödroppar : en galantofil kärlekshistoria?

Snödroppar : en galantofil kärlekshistoria är skriven av författaren Gunnel Carlson

När gavs Snödroppar : en galantofil kärlekshistoria ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-11-16.

Var kan jag köpa Snödroppar : en galantofil kärlekshistoria?

Vi rekommenderar att du köper Snödroppar : en galantofil kärlekshistoria hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Ingen blomma är väl så välkommen som snödroppen? Trots sin skira och eleganta skepnad lyckas den borra sig igenom snötäcket och vittna om att det kommer en vår i år också. Trädgårdsentusiaster har därför i århundraden haft en särskild fascination för snödroppen och den har burit många namn, både förknippade med kristlig renhet, målmedvetenhet och blommans färg, form och doft. Men snödroppens resa till den kalla norden börjar långt söderut, i det antika Österlandet. I Snödroppar – en galantofil kärlekshistoria, får vi följa snödroppens resa och plats i historien. Vi träffar flera galantofiler (från snödroppens latinska namn, Galanthus) som är extra hängivna åt snödroppar och ser det som sitt livsverk att odla, vårda och studera dem. Ett långt kapitel ägnas naturligtvis åt sorterna, där vi stiftar bekantskap med skönheter som Margaret Biddulph, Spindelstone Surprise och Blewbery Tart. Nästa gång du ser parkens gräsmatta täckt med snödroppar kommer du att känna en oemotståndlig lust att försiktigt lyfta på en blomma och studera dess utsökta detaljer. Gunnel Carlson är Sveriges främsta trädgårdsprofil med årtionden inom TV och media. Hon är ständigt på resande fot för att förmedla sin passion för växtriket. Elisabeth Gunnarsson Svalin är skribent och författare till ett flertal böcker om odling och trädgård. Gunnel och Elisabeth delar en passion för engelska trädgårdar och gör alltid minst en trädgårdsresa tillsammans till Storbritannien om året, helst med inslag av snödroppsstudier. 

Utgivande förlag: Roos &amp