Snapsvisor – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av

Jämför och hitta det billigaste priset på Snapsvisor innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Snapsvisor är skriven av och gavs ut 2012-10-01.

Snapsvisor som bok, ljudbok eller e-bok.
Snapsvisor

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 52

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Snapsvisor

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Snapsvisor. Boken är skriven av författaren . B4PRESS är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Snapsvisor var 2012-10-01.

Originalspråket som skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Musik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage (Board book).

Om du vill läsa Snapsvisor i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 24 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 100 x 100 x 1 mm och den väger så mycket som 13 g. Snapsvisor ISBN är 9789186237882. Snapsvisor är en fristående bok .


Läs Snapsvisor som bok

För dig som vill köpa och läsa Snapsvisor som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 52 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Snapsvisor som ljudbok

Vill du lyssna på Snapsvisor som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Snapsvisor som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Snapsvisor som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Snapsvisor som pocket

Snapsvisor finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Snapsvisor med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Snapsvisor med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Snapsvisor
 • Författare:
 • Genre: Musik
 • Förlag: B4PRESS
 • Utgivningsdatum: 2012-10-01
 • Pris: 52
 • Format: Kartonnage (Board book)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 24
 • Fysiska dimensioner: 100 x 100 x 1 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789186237882

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Snapsvisor?

Snapsvisor är skriven av författaren

När gavs Snapsvisor ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-10-01.

Var kan jag köpa Snapsvisor?

Vi rekommenderar att du köper Snapsvisor hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Given liten bok för de som är dåliga på snapsvisor. Melodierna till varje visa är allmänt kända, bland annat “Pippi Långstrumps” melodin…

Utgivande förlag: B4PRESS