Smutstvätt : 26 berättelser om allmänt vanvett – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Charles Bukowski

Jämför och hitta det billigaste priset på Smutstvätt : 26 berättelser om allmänt vanvett innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Smutstvätt : 26 berättelser om allmänt vanvett är skriven av Charles Bukowski och gavs ut 2013-01-11.

Smutstvätt : 26 berättelser om allmänt vanvett som bok, ljudbok eller e-bok.
Smutstvätt : 26 berättelser om allmänt vanvett

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 100

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Smutstvätt : 26 berättelser om allmänt vanvett

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Smutstvätt : 26 berättelser om allmänt vanvett. Boken är skriven av författaren Charles Bukowski. Lindelöws bokförlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Smutstvätt : 26 berättelser om allmänt vanvett var 2013-01-11.

Originalspråket som Charles Bukowski skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hce.016 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Smutstvätt : 26 berättelser om allmänt vanvett i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 318 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 110 x 21 mm och den väger så mycket som 177 g. Smutstvätt : 26 berättelser om allmänt vanvett ISBN är 9789185379361. Smutstvätt : 26 berättelser om allmänt vanvett är en fristående bok .


Läs Smutstvätt : 26 berättelser om allmänt vanvett som bok

För dig som vill köpa och läsa Smutstvätt : 26 berättelser om allmänt vanvett som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 100 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Smutstvätt : 26 berättelser om allmänt vanvett som ljudbok

Vill du lyssna på Smutstvätt : 26 berättelser om allmänt vanvett som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Smutstvätt : 26 berättelser om allmänt vanvett som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Smutstvätt : 26 berättelser om allmänt vanvett som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Smutstvätt : 26 berättelser om allmänt vanvett som pocket

Smutstvätt : 26 berättelser om allmänt vanvett finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Smutstvätt : 26 berättelser om allmänt vanvett med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Smutstvätt : 26 berättelser om allmänt vanvett med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Smutstvätt : 26 berättelser om allmänt vanvett
 • Författare: Charles Bukowski
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Lindelöws bokförlag
 • Utgivningsdatum: 2013-01-11
 • Pris: 100
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 318
 • Fysiska dimensioner: 178 x 110 x 21 mm
 • SAB: Hce.016
 • ISBN: 9789185379361

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Smutstvätt : 26 berättelser om allmänt vanvett?

Smutstvätt : 26 berättelser om allmänt vanvett är skriven av författaren Charles Bukowski

När gavs Smutstvätt : 26 berättelser om allmänt vanvett ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-01-11.

Var kan jag köpa Smutstvätt : 26 berättelser om allmänt vanvett?

Vi rekommenderar att du köper Smutstvätt : 26 berättelser om allmänt vanvett hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I de 26 berättelserna om allmänt vanvett så borrar sig Charles Bukowski in i den amerikanska storstadsdjungeln där helt andra spelregler gäller än de officiella. Det är smutsigt och skitigt, det handlar om överlevnad och att dra sig fram på barer och med ströjobb. Sex i alla dess former är vardag. Och dåligt med pengar. Många av novellerna publicerades först i tidningar, som LA Free Press och Hustler, som brödjobb. Charles Bukowski döpte berättelserna till Odjuret, En 45:a för att klara hyran, Mordet på Ramon Vasquez och Vackraste kvinnan i stan. I Einar Heckschers översättningar är det lätt att ta till sig historierna. I den svenska Smutstvätt är de 26 berättelserna om allmänt vanvett hämtade ur den amerikanska samlingen Erections, Ejuculations, Exhibitions and General Tales of Ordinary Madness. I efterordet Sex, sprit, toalettbestyr och annat förbjudet och opassande skriver journalisten Thomas Drakenfors: Bukowski var bara allt för lätt att identifiera sig med. Speciellt för oss som hade inlett arbetslivet i oljiga och mörka fabriker där framtidsutsikterna såg rätt trista ut. Han blev en av de viktigaste substanserna i ett flerårigt litterärt missbruk, en slags katalysator i en strävan att förändra livet Att säga upp sig från fabriken och dra runt i solen som arbetslös kändes plötsligt lätt och ledigt. Mer som en merit i ett nytt slags liv. Hade man bara en bra bok till hands, ett krypin någonstans och råd med en kasse öl till helgen så var livet lätt. Känslan satt i under åratal av ströjobb och vuxenstudier.

Utgivande förlag: Lindelöws bokförlag