Smärtgräns – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sten Lindqvist

Jämför och hitta det billigaste priset på Smärtgräns innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Smärtgräns är skriven av Sten Lindqvist och gavs ut 2011-06-29.

Smärtgräns som bok, ljudbok eller e-bok.
Smärtgräns

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Smärtgräns

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Smärtgräns. Boken är skriven av författaren Sten Lindqvist. Jengel Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Smärtgräns var 2011-06-29.

Originalspråket som Sten Lindqvist skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Smärtgräns i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 212 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 109 x 13 mm och den väger så mycket som 120 g. Smärtgräns ISBN är 9789188672803. Smärtgräns är en fristående bok .


Läs Smärtgräns som bok

För dig som vill köpa och läsa Smärtgräns som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Smärtgräns som ljudbok

Vill du lyssna på Smärtgräns som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Smärtgräns som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Smärtgräns som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Smärtgräns som pocket

Smärtgräns finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Smärtgräns med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Smärtgräns med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Smärtgräns
 • Författare: Sten Lindqvist
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Jengel Förlag
 • Utgivningsdatum: 2011-06-29
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 212
 • Fysiska dimensioner: 178 x 109 x 13 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789188672803

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Smärtgräns?

Smärtgräns är skriven av författaren Sten Lindqvist

När gavs Smärtgräns ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-06-29.

Var kan jag köpa Smärtgräns?

Vi rekommenderar att du köper Smärtgräns hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Det finns de som är värre än tjuvar och bedragare, för de har trots allt medvetet brutit mot lagen, och de vet vad de riskerar. De som är värre utnyttjar lagen för egen vinnings skull och de är totalt hänsynslösa.Kalla och målmedvetna som blodiglar suger de ur sina offer. Om och om igen. Men de suger inte blod. De suger pengar. Utan att riskera något.Henrik hade alltid varit laglydig. Som vilken medelsvensson som helst. Men när han fick en igel på sig beslöt han sig för att ge igen. Han skulle ta tillbaka det igeln sugit ut och lite till. Henriks metoder var amatörmässiga och långt ifrån lagliga. De förde honom obevekligt ut på allt djupare och farligare vatten.Förfalskningarna var hans eget verk och de kunde bara drabba honom men till resten behövde han en medbrottsling. En förförisk och vacker kvinna. Två visade sig vara en för mycket och snart blev andra inblandade. Proffs som inte skydde några medel för att nå sina offers smärtgräns.

Utgivande förlag: Jengel Förlag