Smartare återhämtning – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Göran Kenttä

Jämför och hitta det billigaste priset på Smartare återhämtning innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Smartare återhämtning är skriven av Göran Kenttä och gavs ut 2014-09-12.

Smartare återhämtning som bok, ljudbok eller e-bok.
Smartare återhämtning

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 157

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Smartare återhämtning

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Smartare återhämtning. Boken är skriven av författaren Göran Kenttä. SISU Idrottsböcker är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Smartare återhämtning var 2014-09-12.

Originalspråket som Göran Kenttä skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Sport & fritid vilket ger den R som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Spiral.

Om du vill läsa Smartare återhämtning i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 104 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 150 x 220 x 15 mm och den väger så mycket som 298 g. Smartare återhämtning ISBN är 9789187745065. Smartare återhämtning är en fristående bok .


Läs Smartare återhämtning som bok

För dig som vill köpa och läsa Smartare återhämtning som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 157 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Smartare återhämtning som ljudbok

Vill du lyssna på Smartare återhämtning som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Smartare återhämtning som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Smartare återhämtning som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Smartare återhämtning som pocket

Smartare återhämtning finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Smartare återhämtning med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Smartare återhämtning med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Smartare återhämtning
 • Författare: Göran Kenttä
 • Genre: Sport & fritid
 • Förlag: SISU Idrottsböcker
 • Utgivningsdatum: 2014-09-12
 • Pris: 157
 • Format: Spiral
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 104
 • Fysiska dimensioner: 150 x 220 x 15 mm
 • SAB: R
 • ISBN: 9789187745065

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Smartare återhämtning?

Smartare återhämtning är skriven av författaren Göran Kenttä

När gavs Smartare återhämtning ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-09-12.

Var kan jag köpa Smartare återhämtning?

Vi rekommenderar att du köper Smartare återhämtning hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Att vara frisk och skadefri är en grundförutsättning för att träna, tävla och utvecklas. Gränsen mellan rätt och fel träning är ibland hårfin, men skillnaden i utfall kan vara gigantisk. “Smartare återhämtning” ser till funktionell återhämtning ur ett helhetsperspektiv.Innehållet är utformat med fokus på konkreta exempel och övningar – “hur göra återhämtning” – på daglig basis. Allt handlar om att optimera förutsättningarna för prestationsutveckling både på kort- och lång sikt.Materialet hjälper dig att få ut mer av din eller dina adepters träning samt att må bättre och prestera bättre i vardagen, vare sig du är motionär eller elitaktiv. Göran Kenttä forskar inom ämnesområdet idrottspsykologi med huvudsaklig inriktning på träningsprocessen ur ett stress- och återhämtningsperspektiv.

Utgivande förlag: SISU Idrottsböcker