Smart, tryggt och säkert – Dokumentation enligt IBIC – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sofia Gustavsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Smart, tryggt och säkert – Dokumentation enligt IBIC innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Smart, tryggt och säkert – Dokumentation enligt IBIC är skriven av Sofia Gustavsson och gavs ut 2017-08-07.

Smart, tryggt och säkert - Dokumentation enligt IBIC som bok, ljudbok eller e-bok.
Smart, tryggt och säkert – Dokumentation enligt IBIC

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 360

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Smart, tryggt och säkert – Dokumentation enligt IBIC

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Smart, tryggt och säkert – Dokumentation enligt IBIC. Boken är skriven av författaren Sofia Gustavsson. Komlitt är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Smart, tryggt och säkert – Dokumentation enligt IBIC var 2017-08-07.

Originalspråket som Sofia Gustavsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Medicin vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Smart, tryggt och säkert – Dokumentation enligt IBIC i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 108 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 205 x 155 x 15 mm och den väger så mycket som 280 g. Smart, tryggt och säkert – Dokumentation enligt IBIC ISBN är 9789172511620. Smart, tryggt och säkert – Dokumentation enligt IBIC är en fristående bok .


Läs Smart, tryggt och säkert – Dokumentation enligt IBIC som bok

För dig som vill köpa och läsa Smart, tryggt och säkert – Dokumentation enligt IBIC som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 360 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Smart, tryggt och säkert – Dokumentation enligt IBIC som ljudbok

Vill du lyssna på Smart, tryggt och säkert – Dokumentation enligt IBIC som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Smart, tryggt och säkert – Dokumentation enligt IBIC som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Smart, tryggt och säkert – Dokumentation enligt IBIC som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Smart, tryggt och säkert – Dokumentation enligt IBIC som pocket

Smart, tryggt och säkert – Dokumentation enligt IBIC finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Smart, tryggt och säkert – Dokumentation enligt IBIC med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Smart, tryggt och säkert – Dokumentation enligt IBIC med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Smart, tryggt och säkert – Dokumentation enligt IBIC
 • Författare: Sofia Gustavsson
 • Genre: Medicin
 • Förlag: Komlitt
 • Utgivningsdatum: 2017-08-07
 • Pris: 360
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 108
 • Fysiska dimensioner: 205 x 155 x 15 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789172511620

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Smart, tryggt och säkert – Dokumentation enligt IBIC?

Smart, tryggt och säkert – Dokumentation enligt IBIC är skriven av författaren Sofia Gustavsson

När gavs Smart, tryggt och säkert – Dokumentation enligt IBIC ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-08-07.

Var kan jag köpa Smart, tryggt och säkert – Dokumentation enligt IBIC?

Vi rekommenderar att du köper Smart, tryggt och säkert – Dokumentation enligt IBIC hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Får du ofta höra att det inte finns tid att dokumentera, att det tar tid från det riktiga arbetet med brukare? Då kan du vara säker på att det finns förbättringsområden när det handlar om social dokumentation!IBIC är framtaget av Socialstyrelsen och är ett gemensamt arbetssätt och språk. Kunskap och tillämpning av social dokumentation enligt IBIC får omedelbara, positiva effekter för både brukare och verksamheter. Det är dessutom ett lagstadgat krav att dokumentera utifrån ett rättssäkerhetsperspektiv. När kunskap om och förståelse finns för vad det innebär och vilken funktion det fyller, ökar intresset och motivationen att dokumentera.

Utgivande förlag: Komlitt