Småland : en kärleksförklaring – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Stefan Edman

Jämför och hitta det billigaste priset på Småland : en kärleksförklaring innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Småland : en kärleksförklaring är skriven av Stefan Edman och gavs ut 2014-09-24.

Småland : en kärleksförklaring som bok, ljudbok eller e-bok.
Småland : en kärleksförklaring

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 188

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Småland : en kärleksförklaring

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Småland : en kärleksförklaring. Boken är skriven av författaren Stefan Edman. Votum &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Småland : en kärleksförklaring var 2014-09-24.

Originalspråket som Stefan Edman skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Socialhistoria & kulturhistoria vilket ger den Ncbd som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Småland : en kärleksförklaring i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 173 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 272 x 244 x 20 mm och den väger så mycket som 1115 g. Småland : en kärleksförklaring ISBN är 9789187283413. Småland : en kärleksförklaring är en fristående bok .


Läs Småland : en kärleksförklaring som bok

För dig som vill köpa och läsa Småland : en kärleksförklaring som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 188 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Småland : en kärleksförklaring som ljudbok

Vill du lyssna på Småland : en kärleksförklaring som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Småland : en kärleksförklaring som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Småland : en kärleksförklaring som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Småland : en kärleksförklaring som pocket

Småland : en kärleksförklaring finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Småland : en kärleksförklaring med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Småland : en kärleksförklaring med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Småland : en kärleksförklaring
 • Författare: Stefan Edman
 • Genre: Socialhistoria & kulturhistoria
 • Förlag: Votum &amp
 • Utgivningsdatum: 2014-09-24
 • Pris: 188
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 173
 • Fysiska dimensioner: 272 x 244 x 20 mm
 • SAB: Ncbd
 • ISBN: 9789187283413

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Småland : en kärleksförklaring?

Småland : en kärleksförklaring är skriven av författaren Stefan Edman

När gavs Småland : en kärleksförklaring ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-09-24.

Var kan jag köpa Småland : en kärleksförklaring?

Vi rekommenderar att du köper Småland : en kärleksförklaring hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Hur gick det till när hockeyn kom till Småland? När Astrid Lindgren och dåvarande Volvochefen Pehr G Gyllenhammar tog gemensam strid för kohagen? Eller när pinnstolen blev en svensk succé? Det får du veta i den här boken! Som bjuder på fler kåserier i text och bild: Om glas- och bildkonst, författarskap och emigrantöden. Om Smålands Dolly Parton. Och om smålänningens och det småländska landskapets kynne Ledamöter i Smålands Akademi skriver personligt om sin kärlek till en provins som vi nog alla har en bild av. Oavsett om vi är redia smålänningar eller ej. Småland en kärleksförklaring är en vacker bok att ta till sitt hjärta. Och en härlig present att ge bort. Författare: Peter Aronsson, Tomas Arvidsson, Ulf Beijbom, Birgit Carlstén, Katarina Dunér, Stefan Edman, Lars-Åke Engblom, Magnus Gustafsson, Christina Hamrin, Elisabeth Hjortvid, Jan-Olof Johansson, Lennart Johansson, Erika Lagerbielke, Erik Lindfelt, Ingrid Nettervik, Marian Ullén, Olle Wingborg och Odd Zschiedrich.

Utgivande förlag: Votum &amp