Smaka på Småland – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Stina Algotson

Jämför och hitta det billigaste priset på Smaka på Småland innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Smaka på Småland är skriven av Stina Algotson och gavs ut 2013-07-12.

Smaka på Småland som bok, ljudbok eller e-bok.
Smaka på Småland

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 186

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Smaka på Småland

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Smaka på Småland. Boken är skriven av författaren Stina Algotson. Votum & är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Smaka på Småland var 2013-07-12.

Originalspråket som Stina Algotson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Mat & dryck vilket ger den Qcabd-cbd som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Smaka på Småland i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 144 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 260 x 230 x 10 mm och den väger så mycket som 900 g. Smaka på Småland ISBN är 9789187283123. Smaka på Småland är en fristående bok .


Läs Smaka på Småland som bok

För dig som vill köpa och läsa Smaka på Småland som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 186 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Smaka på Småland som ljudbok

Vill du lyssna på Smaka på Småland som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Smaka på Småland som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Smaka på Småland som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Smaka på Småland som pocket

Smaka på Småland finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Smaka på Småland med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Smaka på Småland med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Smaka på Småland
 • Författare: Stina Algotson
 • Genre: Mat & dryck
 • Förlag: Votum &
 • Utgivningsdatum: 2013-07-12
 • Pris: 186
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 144
 • Fysiska dimensioner: 260 x 230 x 10 mm
 • SAB: Qcabd-cbd
 • ISBN: 9789187283123

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Smaka på Småland?

Smaka på Småland är skriven av författaren Stina Algotson

När gavs Smaka på Småland ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-07-12.

Var kan jag köpa Smaka på Småland?

Vi rekommenderar att du köper Smaka på Småland hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

… Servera den gärna ljum med bär eller sylt och vispad grädde. Drottningen bland alla småländska rätter är förstås ostkakan! Så finns också nästan lika många recept som det finns duktiga ostkakebagerskor. Till de forna stora småländska kalasen var därför inte ovanligt att tio till femton ostkakor via gästernas försorg dök upp på ett och samma kalas.Smaka på Småland inbjuder till en kulinarisk resa med den småländska matkulturen i centrum. Här samsas berättelser om seder och bruk vid vardag och helg med generationers insamlade erfarenhet av konservering, syltning och saftning – allt format av det småländska landskapet.Här presenteras även recept till genuint småländska rätter som kroppkakor, gubbaknorr, inkokt ål, brynost, lunsar, jössar, sillsallad, slottsstek och mycket, mycket mera. En mängd illustrationer inspirerar till egna försök i köket samt ger varje läsare möjlighet att njuta av det vackra, rika landskap som smålänningarna under århundraden framgångsrikt lärt sig att ta vara på.

Utgivande förlag: Votum &