Små grodorna – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Catarina Kruusval

Jämför och hitta det billigaste priset på Små grodorna innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Små grodorna är skriven av Catarina Kruusval och gavs ut 2010-01-21.

Små grodorna som bok, ljudbok eller e-bok.
Små grodorna

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 75

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Små grodorna

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Små grodorna. Boken är skriven av författaren Catarina Kruusval. Rabén &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Små grodorna var 2010-01-21.

Originalspråket som Catarina Kruusval skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Musik vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage (Board book).

Om du vill läsa Små grodorna i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 14 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 160 x 150 x 10 mm och den väger så mycket som 130 g. Små grodorna ISBN är 9789129672749. Små grodorna är en del av serien: Ellen och Olle sjunger.


Läs Små grodorna som bok

För dig som vill köpa och läsa Små grodorna som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 75 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Små grodorna som ljudbok

Vill du lyssna på Små grodorna som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Små grodorna som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Små grodorna som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Små grodorna som pocket

Små grodorna finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Små grodorna med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Små grodorna med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Små grodorna
 • Författare: Catarina Kruusval
 • Genre: Musik
 • Förlag: Rabén &amp
 • Utgivningsdatum: 2010-01-21
 • Pris: 75
 • Format: Kartonnage (Board book)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 14
 • Fysiska dimensioner: 160 x 150 x 10 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789129672749

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Små grodorna?

Små grodorna är skriven av författaren Catarina Kruusval

När gavs Små grodorna ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2010-01-21.

Var kan jag köpa Små grodorna?

Vi rekommenderar att du köper Små grodorna hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Catarina Kruusvals bilder är betagande och samtidigt glatt humoristiska. Inte undra på att de här pekböckerna är hett efterfrågade! De är gjorda i kraftig papp som tål oöm behandling och de inspirerar och lockar barnen till sång. Bläddra, peka och sjung – om och om igen!

Utgivande förlag: Rabén &amp