Små barns etik – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Eva Johansson

Jämför och hitta det billigaste priset på Små barns etik innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Små barns etik är skriven av Eva Johansson och gavs ut 2001-03-01.

Små barns etik som bok, ljudbok eller e-bok.
Små barns etik

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 298

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Små barns etik

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Små barns etik. Boken är skriven av författaren Eva Johansson. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Små barns etik var 2001-03-01.

Originalspråket som Eva Johansson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Barns vård & uppfostran Etik & moralfilosofi Förskola & daghem vilket ger den Eaad.01,Dg,Dofaa som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Små barns etik i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 200 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 150 x 10 mm och den väger så mycket som 290 g. Små barns etik ISBN är 9789147049868. Små barns etik är en fristående bok .


Läs Små barns etik som bok

För dig som vill köpa och läsa Små barns etik som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 298 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Små barns etik som ljudbok

Vill du lyssna på Små barns etik som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Små barns etik som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Små barns etik som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Små barns etik som pocket

Små barns etik finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Små barns etik med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Små barns etik med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Små barns etik
 • Författare: Eva Johansson
 • Genre: Barns vård & uppfostran Etik & moralfilosofi Förskola & daghem
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2001-03-01
 • Pris: 298
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 200
 • Fysiska dimensioner: 220 x 150 x 10 mm
 • SAB: Eaad.01,Dg,Dofaa
 • ISBN: 9789147049868

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Små barns etik?

Små barns etik är skriven av författaren Eva Johansson

När gavs Små barns etik ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2001-03-01.

Var kan jag köpa Små barns etik?

Vi rekommenderar att du köper Små barns etik hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Boken handlar om de yngsta barnens vardagliga samspel i förskolan: deras etik, de värden och normer som de uttrycker i sin samvaro. Vad upplever barn som rätt och fel? Tar barn ansvar för varandras välbefinnande? Hur ser barns lärande ut i dessa sammanhang?Läs merBoken är rik på beskrivningar av barns etiska samspel och på frågeställningar om pedagogers och vuxnas förhållningssätt till barn. Avsikten är att utmana till reflektion över etiska frågor, i första hand utifrån barns perspektiv men också i relation till förskolans läroplan och arbetet i förskolan.Om författarnaEva Johansson är professor i pedagogik vid Göteborgs universitet och Högskolan i Stavanger.

Utgivande förlag: Liber