Skulpturmöten på Djurgården – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ingrid Hultqvist

Jämför och hitta det billigaste priset på Skulpturmöten på Djurgården innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Skulpturmöten på Djurgården är skriven av Ingrid Hultqvist och gavs ut 2015-03-13.

Skulpturmöten på Djurgården som bok, ljudbok eller e-bok.
Skulpturmöten på Djurgården

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 179

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Skulpturmöten på Djurgården

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Skulpturmöten på Djurgården. Boken är skriven av författaren Ingrid Hultqvist. Förlag Alex kommunikation är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Skulpturmöten på Djurgården var 2015-03-13.

Originalspråket som Ingrid Hultqvist skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skulptur vilket ger den Id som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Skulpturmöten på Djurgården i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 165 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 225 x 180 x 12 mm och den väger så mycket som 469 g. Skulpturmöten på Djurgården ISBN är 9789163766978. Skulpturmöten på Djurgården är en fristående bok .


Läs Skulpturmöten på Djurgården som bok

För dig som vill köpa och läsa Skulpturmöten på Djurgården som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 179 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Skulpturmöten på Djurgården som ljudbok

Vill du lyssna på Skulpturmöten på Djurgården som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Skulpturmöten på Djurgården som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Skulpturmöten på Djurgården som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Skulpturmöten på Djurgården som pocket

Skulpturmöten på Djurgården finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Skulpturmöten på Djurgården med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Skulpturmöten på Djurgården med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Skulpturmöten på Djurgården
 • Författare: Ingrid Hultqvist
 • Genre: Skulptur
 • Förlag: Förlag Alex kommunikation
 • Utgivningsdatum: 2015-03-13
 • Pris: 179
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 165
 • Fysiska dimensioner: 225 x 180 x 12 mm
 • SAB: Id
 • ISBN: 9789163766978

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Skulpturmöten på Djurgården?

Skulpturmöten på Djurgården är skriven av författaren Ingrid Hultqvist

När gavs Skulpturmöten på Djurgården ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-03-13.

Var kan jag köpa Skulpturmöten på Djurgården?

Vi rekommenderar att du köper Skulpturmöten på Djurgården hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

SKULPTURMÖTEN PÅ DJURGÅRDEN Djurgården i Stockholm är inte bara nationalstadspark och ekopark utan också en enorm skulpturpark. Här finns dryga sjuttiotalet skulpturer från renässansen fram till nutid och den som vandrar längs vägar och stigar möter verk av både svenska och utländska skulptörer som Goujon, Sergel, Rodin, Bourdelle, Milles, Eldh och Vigeland. I den här boken presenterar Ingrid Hultqvist och Jannike Holmberg de fantastiska skulpturerna på Djurgården. Varje skulptur får sin egen speciella historia och även skulptörerna bakom verken träder fram och sätts in i sitt konsthistoriska sammanhang. Boken är också en konstnärlig, fotografisk hyllning till Djurgårdens sköna skulpturkonst med förhoppning att fler ska ge sig ut och upptäcka kulturskatten. Därför innehåller den karta med fem olika förslag till skulpturvandringar på egen hand. Oavsett om man väljer att ta sig fram till fots, med barnvagn, till häst, på cykel eller via buss och spårvagn så är det aldrig långt till en fantastisk skulptur.

Utgivande förlag: Förlag Alex kommunikation