Skulle vi alla kunna samsas? : essäer om vår samtid – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Merete Mazzarella

Jämför och hitta det billigaste priset på Skulle vi alla kunna samsas? : essäer om vår samtid innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Skulle vi alla kunna samsas? : essäer om vår samtid är skriven av Merete Mazzarella och gavs ut 2020-04-14.

Skulle vi alla kunna samsas? : essäer om vår samtid som bok, ljudbok eller e-bok.
Skulle vi alla kunna samsas? : essäer om vår samtid

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris:

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Skulle vi alla kunna samsas? : essäer om vår samtid

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Skulle vi alla kunna samsas? : essäer om vår samtid. Boken är skriven av författaren Merete Mazzarella. Schildts & är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Skulle vi alla kunna samsas? : essäer om vår samtid var 2020-04-14.

Originalspråket som Merete Mazzarella skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Litterära essäer vilket ger den Hcd.04 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Skulle vi alla kunna samsas? : essäer om vår samtid i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 287 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 207 x 140 x 25 mm och den väger så mycket som 504 g. Skulle vi alla kunna samsas? : essäer om vår samtid ISBN är 9789515250353. Skulle vi alla kunna samsas? : essäer om vår samtid är en fristående bok .


Läs Skulle vi alla kunna samsas? : essäer om vår samtid som bok

För dig som vill köpa och läsa Skulle vi alla kunna samsas? : essäer om vår samtid som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Skulle vi alla kunna samsas? : essäer om vår samtid som ljudbok

Vill du lyssna på Skulle vi alla kunna samsas? : essäer om vår samtid som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Skulle vi alla kunna samsas? : essäer om vår samtid som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Skulle vi alla kunna samsas? : essäer om vår samtid som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Skulle vi alla kunna samsas? : essäer om vår samtid som pocket

Skulle vi alla kunna samsas? : essäer om vår samtid finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Skulle vi alla kunna samsas? : essäer om vår samtid med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Skulle vi alla kunna samsas? : essäer om vår samtid med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Skulle vi alla kunna samsas? : essäer om vår samtid
 • Författare: Merete Mazzarella
 • Genre: Litterära essäer
 • Förlag: Schildts &
 • Utgivningsdatum: 2020-04-14
 • Pris:
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 287
 • Fysiska dimensioner: 207 x 140 x 25 mm
 • SAB: Hcd.04
 • ISBN: 9789515250353

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Skulle vi alla kunna samsas? : essäer om vår samtid?

Skulle vi alla kunna samsas? : essäer om vår samtid är skriven av författaren Merete Mazzarella

När gavs Skulle vi alla kunna samsas? : essäer om vår samtid ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-04-14.

Var kan jag köpa Skulle vi alla kunna samsas? : essäer om vår samtid?

Vi rekommenderar att du köper Skulle vi alla kunna samsas? : essäer om vår samtid hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Ett bra tag har Merete Mazzarella velat rama in vår samtid i en bok, men ämnet glider undan samtiden rör sig ständigt och dessutom är var och en ett barn av sin egen tid. Mazzarella försöker ändå. I djärvt böljande resonemang med skickligt valda nedslag rör hon sig mellan ämnen som polarisering och privatliv, integritet, algoritmer, Facebook och robotarnas roll. Hon skriver om vad dejtingappar gör med kärleken, hur mobilen påverkar samtalen, om Trump och Brexit och om vådan och nödvändigheten av att uttrycka sig politiskt korrekt. Slutdestinationen är klar: samhällsfreden måste återställas. Det är där bokens titel kommer in, för det är ingen fredspristagare som uttalat orden, utan den småkriminella kaliforniern Rodney King på 1990-talet. I en samtid präglad av populistiska högerregeringar är hans fråga högaktuell. Går det att överbrygga polarisering? Är det möjligt att komma överens? Merete Mazzarella debuterade år 1979 med den självbiografiska boken Först sålde de pianot. Sedan dess har hon finslipat sin essäistiska stil, där hon blandar lärda reflexioner och litterära citat med personliga tankar och infall i ständig dialog med läsaren. Hennes böcker, kolumner och artiklar både i finlandssvenska och rikssvenska tidningar har fått en tacksam publik, som i stora skaror möter upp varhelst hon uppträder. Hon har beIönats bl.a. med De nios pris och Tegnérpriset samt promoverats till hedersdoktor vid Uppsala universitets medicinska fakultet. Merete Mazzarella är född år 1945 i Helsingfors, och uppvuxen i Schweiz, Kina, Turkiet, England och Finland. Sitt yrkesverksamma liv har Mazzarella undervisat i nordisk litteratur vid Helsingfors universitet, som professor åren 1998-2008. Hon undervisar också läkare och läkarstudenter vid Helsingfors universitet och Uppsala universitet.  

Utgivande förlag: Schildts &