Skuggtyper – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Björn Hillström

Jämför och hitta det billigaste priset på Skuggtyper innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Skuggtyper är skriven av Björn Hillström och gavs ut 2020-01-20.

Skuggtyper som bok, ljudbok eller e-bok.
Skuggtyper

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Skuggtyper

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Skuggtyper. Boken är skriven av författaren Björn Hillström. Ascéndio ledarskap är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Skuggtyper var 2020-01-20.

Originalspråket som Björn Hillström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Psykologi vilket ger den Do som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Skuggtyper i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 72 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 150 x 6 mm och den väger så mycket som 150 g. Skuggtyper ISBN är 9789151940427. Skuggtyper är en fristående bok .


Läs Skuggtyper som bok

För dig som vill köpa och läsa Skuggtyper som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Skuggtyper som ljudbok

Vill du lyssna på Skuggtyper som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Skuggtyper som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Skuggtyper som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Skuggtyper som pocket

Skuggtyper finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Skuggtyper med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Skuggtyper med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Skuggtyper
 • Författare: Björn Hillström
 • Genre: Psykologi
 • Förlag: Ascéndio ledarskap
 • Utgivningsdatum: 2020-01-20
 • Pris: 199
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 72
 • Fysiska dimensioner: 210 x 150 x 6 mm
 • SAB: Do
 • ISBN: 9789151940427

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Skuggtyper?

Skuggtyper är skriven av författaren Björn Hillström

När gavs Skuggtyper ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-01-20.

Var kan jag köpa Skuggtyper?

Vi rekommenderar att du köper Skuggtyper hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Varför reagerar vi som vi gör under stress? Varför reagerar vi olika, och hur tar vi oss tillbaka till jämnvikt?Hur kan jag förstå dig, om jag inte förstår mig?Alla människor hamnar under en eller flera perioder under sitt liv i situationer där man inte orkar hålla ut – där man brister. Dessa tillstånd kan utlösas av många omständigheter, där man kan uppleva sig vara fångad i sig själv. På samma sätt kan det vara omvälvande att se hur personer i ens omgivning kan bete sig helt annorlunda sina vanliga jag.Boken bygger på den schweiziske psykiaterns C.G. Jung arbeten om psykologiska typer. Här presenteras att antal situationer som olika personlighetstyper hanterar på typologiskt olika sätt. De olika psykologiska funktionernas inre dynamik styr vilka omständigheter som utlöser stress- och ångestreaktioner, och hur olika “skuggtyper” uppstår, och hur man återfår balans.Boken kan användas vid. t.ex. teambuilding, konflikthantering, kommunikationsträning, personlig utveckling- och vägledning.Björn Hillström är leg. psykolog och specialist i arbetslivets psykologi. Han har erfarenhet av att arbeta med individer och grupper utifrån C.G. Jungs typologi sedan mitten av 1980-talet.Han har tidigare givit ut två böcker om typologin: Personlighetstyper och Ledartyper.

Utgivande förlag: Ascéndio ledarskap