Skuggornas drottning – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sarah J Maas

Jämför och hitta det billigaste priset på Skuggornas drottning innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Skuggornas drottning är skriven av Sarah J Maas och gavs ut 2018-09-05.

Skuggornas drottning som bok, ljudbok eller e-bok.
Skuggornas drottning

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Skuggornas drottning

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Skuggornas drottning. Boken är skriven av författaren Sarah J Maas. Modernista är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Skuggornas drottning var 2018-09-05.

Originalspråket som Sarah J Maas skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Fantasy & magisk realism vilket ger den uHce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Skuggornas drottning i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 683 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 216 x 145 x 47 mm och den väger så mycket som 898 g. Skuggornas drottning ISBN är . Skuggornas drottning är en del av serien: Glastronen (del 4).


Läs Skuggornas drottning som bok

För dig som vill köpa och läsa Skuggornas drottning som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Skuggornas drottning som ljudbok

Vill du lyssna på Skuggornas drottning som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Skuggornas drottning som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Skuggornas drottning som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Skuggornas drottning som pocket

Skuggornas drottning finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Skuggornas drottning med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Skuggornas drottning med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Skuggornas drottning
 • Författare: Sarah J Maas
 • Genre: Fantasy & magisk realism
 • Förlag: Modernista
 • Utgivningsdatum: 2018-09-05
 • Pris: 119
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 683
 • Fysiska dimensioner: 216 x 145 x 47 mm
 • SAB: uHce
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Skuggornas drottning?

Skuggornas drottning är skriven av författaren Sarah J Maas

När gavs Skuggornas drottning ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-09-05.

Var kan jag köpa Skuggornas drottning?

Vi rekommenderar att du köper Skuggornas drottning hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Fjärde boken i Glastronen-serienAlla som Celaena Sardothien älskar har tagits ifrån henne. Men till sist har hon återvänt till imperiet för att hämnas, för att rädda hennes en gång så storslagna kungadöme, och för att möta sina egna demoner. Hon har förlikats med sin identitet som Aelin Galathynius, drottning av Terrasen. Men innan hon kan återta tronen, måste hon slåss. Hon tänker kämpa för sin kusin, krigaren som är beredd att dö för henne. För sin vän, den unge man som är inspärrad i ett fasansfullt fängelse. Och hon kommer att kämpa för sitt folk, som förslavats av kungen och som väntar på den förlorade drottningens återkomst. SARAH J. MAAS är en amerikansk ungdomsboksförfattare som har slagit igenom stort med Glastronen-serien. Hennes böcker har översatts till mer än 35 språk och sålt i över 9 miljoner exemplar världen över. En TV-serie baserad på Glastronen-sviten kommer att produceras av Mark Gordon, som bland annat gjort Ray Donovan och Grey’s Anatomy. Sarah J. Maas är även aktuell med sin nya bokserie: Ett hov av taggar & rosor. Hon är bosatt i Pennsylvania tillsammans med sin make och hund.Skuggornas drottning är den fjärde delen i Sarah J. Maas storsäljande Glastronen-serie. Ett omskakande crescendo, som kommer att förtrolla sina läsare världen över.

Utgivande förlag: Modernista