Skrot-Nisse – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jan Lööf

Jämför och hitta det billigaste priset på Skrot-Nisse innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Skrot-Nisse är skriven av Jan Lööf och gavs ut 2018-02-01.

Skrot-Nisse som bok, ljudbok eller e-bok.
Skrot-Nisse

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 139

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Skrot-Nisse

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Skrot-Nisse. Boken är skriven av författaren Jan Lööf. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Skrot-Nisse var 2018-02-01.

Originalspråket som Jan Lööf skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Skrot-Nisse i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 40 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 265 x 200 x 10 mm och den väger så mycket som 299 g. Skrot-Nisse ISBN är 9789163899034. Skrot-Nisse är en fristående bok .


Läs Skrot-Nisse som bok

För dig som vill köpa och läsa Skrot-Nisse som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 139 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Skrot-Nisse som ljudbok

Vill du lyssna på Skrot-Nisse som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Skrot-Nisse som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Skrot-Nisse som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Skrot-Nisse som pocket

Skrot-Nisse finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Skrot-Nisse med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Skrot-Nisse med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Skrot-Nisse
 • Författare: Jan Lööf
 • Genre:
 • Förlag: Bonnier Carlsen
 • Utgivningsdatum: 2018-02-01
 • Pris: 139
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 40
 • Fysiska dimensioner: 265 x 200 x 10 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789163899034

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Skrot-Nisse?

Skrot-Nisse är skriven av författaren Jan Lööf

När gavs Skrot-Nisse ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-02-01.

Var kan jag köpa Skrot-Nisse?

Vi rekommenderar att du köper Skrot-Nisse hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Jan Lööf fantastiska bildvärld och härligt säregna historier har trollbundit svenska barn sedan han debuterade 1966. Några av hans mest älskade böcker är Sagan om det röda äpplet, Pelles ficklampa och Ta fast Fabian.När Kalles föräldrar ska resa bort har han den stora turen att få bo hos sin farbror Nisse. Nisse är skrothandlare och har alltid massor av prylar och spännande saker på gång. Den här veckan tänker han bygga om en gammal pråm till hjulångare. Med den ska han sedan ta en tur till Afrika och titta på de vilda djuren. Med god hjälp av Kalle och vännen Kvarnsten (bror till Frankensteins monster?) blir hjulångaren riktigt fin, och visst får de se massor av vilda djur. Men det blir ändå inte riktigt som Skrot-Nisse hade tänkt sig. Kalle tycker dock att det blev en annorlunda och spännande resa. Ett äventyr, precis som han hade hoppats!Skrot-Nisse gavs ut i bokform första gången 1976. Några år senare inspirerade Skrot-Nisse och hans skrothandel till tevesuccén “Skrot-Nisse och hans vänner”.Jan Lööf har sedan 1966 förgyllt barnens värld genom sina underfundiga sagor och egenartat kluriga illustrationer.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen