Skrivtrappan lärobok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ronald Alfredsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Skrivtrappan lärobok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Skrivtrappan lärobok är skriven av Ronald Alfredsson och gavs ut 2002-01-01.

Skrivtrappan lärobok som bok, ljudbok eller e-bok.
Skrivtrappan lärobok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 216

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Skrivtrappan lärobok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Skrivtrappan lärobok. Boken är skriven av författaren Ronald Alfredsson. Folkuniversitetets förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Skrivtrappan lärobok var 2002-01-01.

Originalspråket som Ronald Alfredsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Språk- & Ordböcker vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Skrivtrappan lärobok i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 100 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 242 x 213 x 8 mm och den väger så mycket som 270 g. Skrivtrappan lärobok ISBN är 9789174344813. Skrivtrappan lärobok är en fristående bok .


Läs Skrivtrappan lärobok som bok

För dig som vill köpa och läsa Skrivtrappan lärobok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 216 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Skrivtrappan lärobok som ljudbok

Vill du lyssna på Skrivtrappan lärobok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Skrivtrappan lärobok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Skrivtrappan lärobok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Skrivtrappan lärobok som pocket

Skrivtrappan lärobok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Skrivtrappan lärobok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Skrivtrappan lärobok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Skrivtrappan lärobok
 • Författare: Ronald Alfredsson
 • Genre: Språk- & Ordböcker
 • Förlag: Folkuniversitetets förlag
 • Utgivningsdatum: 2002-01-01
 • Pris: 216
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 100
 • Fysiska dimensioner: 242 x 213 x 8 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789174344813

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Skrivtrappan lärobok?

Skrivtrappan lärobok är skriven av författaren Ronald Alfredsson

När gavs Skrivtrappan lärobok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2002-01-01.

Var kan jag köpa Skrivtrappan lärobok?

Vi rekommenderar att du köper Skrivtrappan lärobok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Skrivtrappan är ett läromedel för skrivträning och vänder sig till dig som studerar på avancerad nivå i svenska som andraspråk.Skrivtrappan ger träning i att skriva i många genrer t.ex. berättelser, beskrivningar, referat, recensioner, platsansökan, debattartiklar, protokoll. Man börjar med enkla, personliga texter och fortsätter med mer formella. De flesta av bokens 14 kapitel presenterar en genre och beskriver vad som är typiskt för denna. Till varje kapitel hör övningar och dessutom en längre skrivuppgift som går ut på att genreanpassa en text.Skrivtrappan är ett läromedel med ett rikt och varierat ordförråd. Det gör att texterna också fungerar som intensivtexter.Skrivtrappan innehåller även övningar på bl.a. ordförråd, idiom och uttryck, avstavning. Boken ger dessutom många råd och tips om vad man bör tänka på när man skriver en text. Författaren Ronald Alfredsson är lärare i svenska som andraspråk vid Stockholms universitet.

Utgivande förlag: Folkuniversitetets förlag