Skrivet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Pj Anders Linder

Jämför och hitta det billigaste priset på Skrivet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Skrivet är skriven av Pj Anders Linder och gavs ut 2017-11-29.

Skrivet som bok, ljudbok eller e-bok.
Skrivet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 171

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Skrivet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Skrivet. Boken är skriven av författaren Pj Anders Linder. Axess Publishing är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Skrivet var 2017-11-29.

Originalspråket som Pj Anders Linder skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samhälle & politik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Skrivet i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 196 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 205 x 135 x 15 mm och den väger så mycket som . Skrivet ISBN är 9789197958868. Skrivet är en fristående bok .


Läs Skrivet som bok

För dig som vill köpa och läsa Skrivet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 171 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Skrivet som ljudbok

Vill du lyssna på Skrivet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Skrivet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Skrivet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Skrivet som pocket

Skrivet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Skrivet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Skrivet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Skrivet
 • Författare: Pj Anders Linder
 • Genre: Samhälle & politik
 • Förlag: Axess Publishing
 • Utgivningsdatum: 2017-11-29
 • Pris: 171
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 196
 • Fysiska dimensioner: 205 x 135 x 15 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789197958868

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Skrivet?

Skrivet är skriven av författaren Pj Anders Linder

När gavs Skrivet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-11-29.

Var kan jag köpa Skrivet?

Vi rekommenderar att du köper Skrivet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

I Skrivet har PJ Anders Linder samlat ett 30-tal artiklar om idéer, politik och litteratur. Urvalet sträcker sig över en lång period: äldst är en SvD-understreckare från 1987, färskast en Axesstext om kärnstatens kris från 2017. Tonfall och prioriteringar har skiftat över tid, men här finns samtidigt en tydlig kontinuitet i försvaret för bildning, historisk förankring och frihet.

Utgivande förlag: Axess Publishing