Skred – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Marit Sahlström

Jämför och hitta det billigaste priset på Skred innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Skred är skriven av Marit Sahlström och gavs ut 2019-10-17.

Skred som bok, ljudbok eller e-bok.
Skred

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Skred

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Skred. Boken är skriven av författaren Marit Sahlström. Ordfront Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Skred var 2019-10-17.

Originalspråket som Marit Sahlström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Skred i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 209 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som 280 g. Skred ISBN är 9789177750086. Skred är en fristående bok .


Läs Skred som bok

För dig som vill köpa och läsa Skred som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Skred som ljudbok

Vill du lyssna på Skred som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Skred som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Skred som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Skred som pocket

Skred finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Skred med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Skred med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Skred
 • Författare: Marit Sahlström
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Ordfront Förlag
 • Utgivningsdatum: 2019-10-17
 • Pris: 189
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 209
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789177750086

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Skred?

Skred är skriven av författaren Marit Sahlström

När gavs Skred ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-10-17.

Var kan jag köpa Skred?

Vi rekommenderar att du köper Skred hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Hon har allt. En partner och två friska barn, ett meningsfullt jobb. Ändå den där oron i bröstet. Hon springer mellan förskolan och kontoret. Aldrig tillräckligt bra mamma, aldrig tillräckligt bra på jobbet, aldrig tillräckligt glad och lyckad. Hon vandrar sömnlös runt i lägenheten på nätterna, känner inte längre igen sig själv. Ensamheten växer, verkligheten förskjuts och till slut ser hon bara en utväg. MARIT SAHLSTRÖM är författare, pedagog och föreläsare med fokus på unga i riskzonen för utanförskap. Våren 2015 utkom hennes hyllade debutroman “En skarpögd psykologisk skildring av ett sammanbrott och samhällets oförmåga (och ovilja) att hjälpa den som inte förmår hjälpa sig själv”Borlänge Tidning”En effektiv och skrämmande skildring av den alltmer åtsnörpta vardagsångesten”Svenska Dagbladet”Marit Sahlström sätter ord på det många känner. (…) Rakt och enkelt men samtidigt poetiskt och målande.”Boktanten” stark skildring när livet rämnar för en småbarnsmamma. (…) Det är en prosa som går under skinnet. Här finns både stor detaljrikedom och psykologisk skärpa. (…) Det ska bli spännande att fortsätta följa Marit Sahlströms författarskap. Hon har något viktigt att berätta om vår samtid.”Dala-Demokraten”Marit Sahlström vågar ta tag i blytunga ämnen. (…) En klok och mänsklig fallstudie i en modern sjuka som allt fler drabbas av och som bland annat kan skyllas på osäkra anställningar. Politiker borde läsa den, de som tillåtit sådana arbetsvillkor.”Aftonbladet”isande skildring av utmattning”Dagens ETC”Rasande skicklig gestaltning av utförslutet mot utbrändhet. (…) För dig som … vill bli berörd.”Tara Och runt mig faller världen.Skred är en bok om att försöka räcka till men i stället tappa greppet om sig själv och livet.

Utgivande förlag: Ordfront Förlag