Skrapkarta över världen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av

Jämför och hitta det billigaste priset på Skrapkarta över världen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Skrapkarta över världen är skriven av och gavs ut 2019-05-06.

Skrapkarta över världen som bok, ljudbok eller e-bok.
Skrapkarta över världen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Skrapkarta över världen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Skrapkarta över världen. Boken är skriven av författaren . Bokförlaget Semic är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Skrapkarta över världen var 2019-05-06.

Originalspråket som skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Vägkartor & -atlaser vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Rullad.

Om du vill läsa Skrapkarta över världen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 1 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 540 x 80 x 70 mm och den väger så mycket som 286 g. Skrapkarta över världen ISBN är 9789155265953. Skrapkarta över världen är en fristående bok .


Läs Skrapkarta över världen som bok

För dig som vill köpa och läsa Skrapkarta över världen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Skrapkarta över världen som ljudbok

Vill du lyssna på Skrapkarta över världen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Skrapkarta över världen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Skrapkarta över världen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Skrapkarta över världen som pocket

Skrapkarta över världen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Skrapkarta över världen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Skrapkarta över världen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Skrapkarta över världen
 • Författare:
 • Genre: Vägkartor & -atlaser
 • Förlag: Bokförlaget Semic
 • Utgivningsdatum: 2019-05-06
 • Pris: 119
 • Format: Rullad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 1
 • Fysiska dimensioner: 540 x 80 x 70 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789155265953

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Skrapkarta över världen?

Skrapkarta över världen är skriven av författaren

När gavs Skrapkarta över världen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-05-06.

Var kan jag köpa Skrapkarta över världen?

Vi rekommenderar att du köper Skrapkarta över världen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Snygg och rolig världskarta att sätta upp på väggen. Skrapa fram länder du besökt! Perfekt att sätta upp på väggen hemma i rummet eller på kontoret. Med skrapfärg i guld.

Utgivande förlag: Bokförlaget Semic