Skolvalet : råd till föräldrar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Malla Taipale

Jämför och hitta det billigaste priset på Skolvalet : råd till föräldrar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Skolvalet : råd till föräldrar är skriven av Malla Taipale och gavs ut .

Skolvalet : råd till föräldrar som bok, ljudbok eller e-bok.
Skolvalet : råd till föräldrar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 284

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Skolvalet : råd till föräldrar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Skolvalet : råd till föräldrar. Boken är skriven av författaren Malla Taipale. Boosta Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Skolvalet : råd till föräldrar var .

Originalspråket som Malla Taipale skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Psykologi & pedagogik|Familj & hälsa” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Skolvalet : råd till föräldrar är det: 9789198878608.


Läs Skolvalet : råd till föräldrar som bok

För dig som vill köpa och läsa Skolvalet : råd till föräldrar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 284 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Skolvalet : råd till föräldrar som ljudbok

Vill du lyssna på Skolvalet : råd till föräldrar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Skolvalet : råd till föräldrar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Skolvalet : råd till föräldrar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Skolvalet : råd till föräldrar som pocket

Skolvalet : råd till föräldrar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Skolvalet : råd till föräldrar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Skolvalet : råd till föräldrar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Skolvalet : råd till föräldrar
  • Författare: Malla Taipale
  • Genre: Psykologi & pedagogik|Familj & hälsa
  • Förlag: Boosta Förlag
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 284
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198878608

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Skolvalet : råd till föräldrar?

Skolvalet : råd till föräldrar är skriven av författaren Malla Taipale

När gavs Skolvalet : råd till föräldrar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Skolvalet : råd till föräldrar?

Vi rekommenderar att du köper Skolvalet : råd till föräldrar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

<b>Varje dag kliver 1,1 miljoner elever in i skolans värld. Vem bestämmer vilken skola ditt barn ska gå på? </b> Du som förälder förväntas välja skola, men vad ska du grunda det beslutet på? Hur vet man om en skola är bra? Boken reder ut begreppen och ger dig tips på frågor du kan ställa till skolorna. Författaren Malla Taipale var verksam som rektor under två decennier. <i> "Med den här boken vill jag stötta vårdnadshavare i skolvalsprocessen och samtidigt lyfta det faktum att det är vårdnadshavarens ansvar att se till att barnet är undervisningsbart." </i> Malla Taipale har tidigare gett ut boken Rektor, Sveriges viktigaste chef (2018). Som rektor var hon omtalad för sin förmåga att vända problemskolor. Mallas berättarstil är som hennes person – tydlig, modig, personlig och lösningsinriktad. Anekdoter blandas med handfasta råd och frågeställningar åtföljs av ställningstaganden. Genom hela boken löper ett genuint intresse för elevers rätt till en bra utbildning och vad vårdnadshavare kan göra för att hjälpa sitt barn att få det. Precis som Malla Taipales förra bok, är denna illustrerad av Ivar Martinsson.

Utgivande förlag: Boosta Förlag