Skolor som våra barn behöver – Så skapar vi dem – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Dylan Wiliam

Jämför och hitta det billigaste priset på Skolor som våra barn behöver – Så skapar vi dem innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Skolor som våra barn behöver – Så skapar vi dem är skriven av Dylan Wiliam och gavs ut 2019-08-02.

Skolor som våra barn behöver - Så skapar vi dem som bok, ljudbok eller e-bok.
Skolor som våra barn behöver – Så skapar vi dem

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 332

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Skolor som våra barn behöver – Så skapar vi dem

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Skolor som våra barn behöver – Så skapar vi dem. Boken är skriven av författaren Dylan Wiliam. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Skolor som våra barn behöver – Så skapar vi dem var 2019-08-02.

Originalspråket som Dylan Wiliam skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Pedagogik vilket ger den Ea som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Skolor som våra barn behöver – Så skapar vi dem i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 294 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 245 x 170 x 15 mm och den väger så mycket som 510 g. Skolor som våra barn behöver – Så skapar vi dem ISBN är 9789144129877. Skolor som våra barn behöver – Så skapar vi dem är en fristående bok .


Läs Skolor som våra barn behöver – Så skapar vi dem som bok

För dig som vill köpa och läsa Skolor som våra barn behöver – Så skapar vi dem som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 332 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Skolor som våra barn behöver – Så skapar vi dem som ljudbok

Vill du lyssna på Skolor som våra barn behöver – Så skapar vi dem som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Skolor som våra barn behöver – Så skapar vi dem som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Skolor som våra barn behöver – Så skapar vi dem som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Skolor som våra barn behöver – Så skapar vi dem som pocket

Skolor som våra barn behöver – Så skapar vi dem finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Skolor som våra barn behöver – Så skapar vi dem med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Skolor som våra barn behöver – Så skapar vi dem med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Skolor som våra barn behöver – Så skapar vi dem
 • Författare: Dylan Wiliam
 • Genre: Pedagogik
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2019-08-02
 • Pris: 332
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 294
 • Fysiska dimensioner: 245 x 170 x 15 mm
 • SAB: Ea
 • ISBN: 9789144129877

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Skolor som våra barn behöver – Så skapar vi dem?

Skolor som våra barn behöver – Så skapar vi dem är skriven av författaren Dylan Wiliam

När gavs Skolor som våra barn behöver – Så skapar vi dem ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-08-02.

Var kan jag köpa Skolor som våra barn behöver – Så skapar vi dem?

Vi rekommenderar att du köper Skolor som våra barn behöver – Så skapar vi dem hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Dylan Wiliam är fil.dr, lärare och konsult och arbetar med verksamma lärare i Nordamerika, Storbritannien och många andra länder för att utveckla effektiv, evidensbaserad formativ bedömning. Wiliam har under sin karriär utbildat lärare, varit chef för ett storskaligt utvärderingsprogram, innehaft ett antal olika administrativa positioner inom universitetsvärlden och är författare till mer än 300 böcker och artiklar.Skolor som våra barn behöverSå skapar vi demSkolan utgör en komplex verklighet och är en mycket viktig samhälls institution. Skolan står i offentlighetens fokus och många är de som tror sig veta hur man bör gå tillväga för att förbättra elevernas resultat. Även forskare kan framföra motstridiga forskningsresultat och stå för olika åsikter i skoldebatten. Det är inte helt lätt för lärare, skolledare och skolpolitiker att förhålla sig till en mängd idéer om hur skolan borde göra för att förbättra skolan och undervisningen.Dylan Wiliam reder ut vad som fungerar och inte fungerar. Han slår hål på myter om skolutveckling, som att mindre klasser skulle leda till bättre lärande, att rekrytering av smartare lärare skulle leda till förbättrade resultat eller att det fria skolvalet skulle öka kvaliteten.Det som enligt Wiliam skulle utveckla undervisningen för alla elever i alla skolor är ett antal enkla, genomförbara och kostnadseffektiva sätt som han lyfter fram och beskriver. Wiliam visar också hur skolpolitiker, skolledare, rektorer, lärare, föräldrar och andra kan bli mer kritiska konsumenter av utbildningsforskning.Skolor som våra barn behöver – så skapar vi dem vänder sig till blivande och verksamma lärare i grund- och gymnasieskolan, lärare i högre utbildning samt till skolledare, skolpolitiker, föräldrar och andra med intresse för området.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB