Skogsrå : en fantasi – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Börje Wennerström

Jämför och hitta det billigaste priset på Skogsrå : en fantasi innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Skogsrå : en fantasi är skriven av Börje Wennerström och gavs ut 2017-10-09.

Skogsrå : en fantasi som bok, ljudbok eller e-bok.
Skogsrå : en fantasi

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 259

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Skogsrå : en fantasi

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Skogsrå : en fantasi. Boken är skriven av författaren Börje Wennerström. Börje Wennerström är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Skogsrå : en fantasi var 2017-10-09.

Originalspråket som Börje Wennerström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Myter & legender vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Skogsrå : en fantasi i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 348 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 216 x 155 x 29 mm och den väger så mycket som 731 g. Skogsrå : en fantasi ISBN är 9789177732228. Skogsrå : en fantasi är en fristående bok .


Läs Skogsrå : en fantasi som bok

För dig som vill köpa och läsa Skogsrå : en fantasi som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 259 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Skogsrå : en fantasi som ljudbok

Vill du lyssna på Skogsrå : en fantasi som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Skogsrå : en fantasi som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Skogsrå : en fantasi som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Skogsrå : en fantasi som pocket

Skogsrå : en fantasi finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Skogsrå : en fantasi med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Skogsrå : en fantasi med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Skogsrå : en fantasi
 • Författare: Börje Wennerström
 • Genre: Myter & legender
 • Förlag: Börje Wennerström
 • Utgivningsdatum: 2017-10-09
 • Pris: 259
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 348
 • Fysiska dimensioner: 216 x 155 x 29 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789177732228

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Skogsrå : en fantasi?

Skogsrå : en fantasi är skriven av författaren Börje Wennerström

När gavs Skogsrå : en fantasi ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-10-09.

Var kan jag köpa Skogsrå : en fantasi?

Vi rekommenderar att du köper Skogsrå : en fantasi hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Man skulle kunna säga att denna roman handlar om en enorm kulturkrock och man kan säkert dra paralleller till främlingsfientlighet och liknande fenomen i tjugohundratalets Sverige. Handlingen utspelar sig dock i en historisk tid – exakt vilka år är oväsentligt.Skogrået – denna missförstådda varelse som på grund av kyrkans och religionens trångsynthet varit baktalad i alla tider. Skogsrået har förstått det här med att sinnlighet och lust är det högsta här i livet – inte religiösa riter och kyskhet. Att hon sedan är skapt så att det är naturligt att förena njutningen med villkoren för överlevnad, retade nog inte bara prästerskapet på sin tid. Säkerligen finns det fortfarande allt för mycket fördomar mot ett sådant sätt all leva. Att hon dessutom oftast är kvinna retar nog än idag folk som stöder sig på moral och dygd spridd sedan årtusenden av allehanda samfund som tror sig äga rätten till att förkunna sanningen.Skågsrået har hittills endast varit beskrivet ur människans perspektiv, men i denna bok får vi istället ta del av hennes egna tankar och värderingar. Vad är det som driver henne? Hur resonerar hon? Och inte minst – hur ser hon på människan?Dessutom får vi stifta bekanskap med älvorna, Näcken och den väldiga Bäckahästen i denna berättelse som öppnar en helt ny värld för läsarna.

Utgivande förlag: Börje Wennerström