Skogshuggning

Skogshuggning – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Thomas Bernhard

Jämför och hitta det billigaste priset på Skogshuggning innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Skogshuggning är skriven av Thomas Bernhard och gavs ut 2013-09-05.

Skogshuggning som bok, ljudbok eller e-bok.
Skogshuggning

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 49

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Skogshuggning

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Skogshuggning. Boken är skriven av författaren Thomas Bernhard. Bokförlaget Tranan är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Skogshuggning var 2013-09-05.

Originalspråket som Thomas Bernhard skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Skogshuggning i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 261 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 111 x 10 mm och den väger så mycket som 157 g. Skogshuggning ISBN är 9789187179327. Skogshuggning är en fristående bok .


Läs Skogshuggning som bok

För dig som vill köpa och läsa Skogshuggning som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 49 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Skogshuggning som ljudbok

Vill du lyssna på Skogshuggning som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Skogshuggning som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Skogshuggning som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Skogshuggning som pocket

Skogshuggning finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Skogshuggning med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Skogshuggning med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Skogshuggning
 • Författare: Thomas Bernhard
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Bokförlaget Tranan
 • Utgivningsdatum: 2013-09-05
 • Pris: 49
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 261
 • Fysiska dimensioner: 180 x 111 x 10 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789187179327

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Skogshuggning?

Skogshuggning är skriven av författaren Thomas Bernhard

När gavs Skogshuggning ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-09-05.

Var kan jag köpa Skogshuggning?

Vi rekommenderar att du köper Skogshuggning hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Efter begravningen av en självmörderska tvingas en författare genomleva en outhärdlig kvällsmåltid hos makarna Auersberger, som tillsammans med sina gäster utgör gräddan av Wiens societet. Han sitter i sin fåtölj och kokar av hat och bitterhet mot det inbilska, obegåvade sällskapet som han trots allt själv är en del av.- Bodil Malmsten- Torbjörn Flygt, Sydsvenskan- Maria Edström, SR Kulturnytt- Örjan Abrahamsson, Kristianstadsbladet- Lennart Bromander, Aftonbladet Ett av det sena nittonhundratalets märkligaste och starkaste europeiska författarskap. En roman av Thomas Bernhard kräver en djup inandning innan man börjar läsa, för under romanens gång ges ingen möjlighet att andas.I Skogshuggning vänder [Bernhard] så energiskt frenetiskt på varje sten i helvetets alla vidrigaste och mörkaste kretsar att det till slut inte återstår någon annan väg än den som leder upp, mot ljuset.Det är märkligt hur underhållande det är läsa Skogshuggning, hatet blir efter ett tag komiskt, trots sin kärna av absolut allvar.Man sugs in i texten och hålls kvar där, det är omöjligt att lägga ifrån sig boken, och genast den är slut vill man börja om.”Den som läser Thomas Bernhard behöver en hjälpläsare, en stenograf, en kontorist, en fru, som skriver upp de fantastiska formuleringar böckerna kryllar av och som läsaren själv inte hinner stanna upp och notera man vill ju vidare i boken.”Thomas Bernhard (1931-1989) skrev en stor mängd romaner och dramer, och anses vara en av efterkrigstidens viktigaste europeiska författare. I hemlandet var han dock kontroversiell och omstridd. I hans testamente stod skrivet att inga av hans verk längre fick spelas, tryckas eller läsas upp offentligt i Österrike. Hans dödsbo har dock lättat upp detta förbud i efterhand.Skogshuggning är österrikaren Thomas Bernhards uppgörelse med sitt hemlands kulturella elit, en skara som lyckades få förstaupplagan indragen direkt efter utgivningen. Men mitt i all ilska tränger också den svarta humor som gjort Bernhard så älskad fram. Hans monomana och skoningslösa sätt att skriva liknar ingen annans.

Utgivande förlag: Bokförlaget Tranan