Skjut! – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Thomas Halling

Jämför och hitta det billigaste priset på Skjut! innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Skjut! är skriven av Thomas Halling och gavs ut 2015-03-24.

Skjut! som bok, ljudbok eller e-bok.
Skjut!

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 109

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Skjut!

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Skjut!. Boken är skriven av författaren Thomas Halling. Alfabeta är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Skjut! var 2015-03-24.

Originalspråket som Thomas Halling skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Idrottsberättelser vilket ger den Hcg som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Skjut! i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 108 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 150 x 10 mm och den väger så mycket som 288 g. Skjut! ISBN är 9789150117202. Skjut! är en del av serien: Wille och hans kompisar (del 2/3).


Läs Skjut! som bok

För dig som vill köpa och läsa Skjut! som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 109 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Skjut! som ljudbok

Vill du lyssna på Skjut! som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Skjut! som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Skjut! som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Skjut! som pocket

Skjut! finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Skjut! med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Skjut! med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Skjut!
 • Författare: Thomas Halling
 • Genre: Idrottsberättelser
 • Förlag: Alfabeta
 • Utgivningsdatum: 2015-03-24
 • Pris: 109
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 108
 • Fysiska dimensioner: 210 x 150 x 10 mm
 • SAB: Hcg
 • ISBN: 9789150117202

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Skjut!?

Skjut! är skriven av författaren Thomas Halling

När gavs Skjut! ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-03-24.

Var kan jag köpa Skjut!?

Vi rekommenderar att du köper Skjut! hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Thomas Hallings nya lättlästa serie handlar om fotboll men inte i klubb utan i skolmiljö och här spelar killar och tjejer i samma lag. Men det handlar också om kompisar, rivalitet och spirande kärlek.I skolans fotbollscup har klass 5b gått vidare till semifinal! Och det tack vare Wille. Wille som egentligen inte gillar att spela fotboll. Men när det var som jobbigast med fotbollen hände något. Han hittade likheter mellan att tänka schack och fotboll. Och han blev kompis med Moa. Moa som är bra på fotboll. Och väldigt söt…Jonas Kärn är illustratör, animatör och 3D-grafiker. Han har jobbat med reklam, spel och animationer men börjar alltid skissa med penna och papper. Den här bokserien är hans första. Thomas Halling har skrivit både kapitel- och bilderböcker och han är ofta ute och pratar om sina böcker i skolklasser. Den tredje boken i serien om Wille, Mål!, utkommer hösten 2015.

Utgivande förlag: Alfabeta