Skinnarmo – Isbiten : mina expeditioner i polarvärlden – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ola Skinnarmo

Jämför och hitta det billigaste priset på Skinnarmo – Isbiten : mina expeditioner i polarvärlden innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Skinnarmo – Isbiten : mina expeditioner i polarvärlden är skriven av Ola Skinnarmo och gavs ut 2014-11-03.

Skinnarmo - Isbiten : mina expeditioner i polarvärlden som bok, ljudbok eller e-bok.
Skinnarmo – Isbiten : mina expeditioner i polarvärlden

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 299

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Skinnarmo – Isbiten : mina expeditioner i polarvärlden

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Skinnarmo – Isbiten : mina expeditioner i polarvärlden. Boken är skriven av författaren Ola Skinnarmo. Max Ström är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Skinnarmo – Isbiten : mina expeditioner i polarvärlden var 2014-11-03.

Originalspråket som Ola Skinnarmo skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Ns.07 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Skinnarmo – Isbiten : mina expeditioner i polarvärlden i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 239 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 248 x 203 x 24 mm och den väger så mycket som 1044 g. Skinnarmo – Isbiten : mina expeditioner i polarvärlden ISBN är 9789171263186. Skinnarmo – Isbiten : mina expeditioner i polarvärlden är en fristående bok .


Läs Skinnarmo – Isbiten : mina expeditioner i polarvärlden som bok

För dig som vill köpa och läsa Skinnarmo – Isbiten : mina expeditioner i polarvärlden som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 299 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Skinnarmo – Isbiten : mina expeditioner i polarvärlden som ljudbok

Vill du lyssna på Skinnarmo – Isbiten : mina expeditioner i polarvärlden som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Skinnarmo – Isbiten : mina expeditioner i polarvärlden som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Skinnarmo – Isbiten : mina expeditioner i polarvärlden som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Skinnarmo – Isbiten : mina expeditioner i polarvärlden som pocket

Skinnarmo – Isbiten : mina expeditioner i polarvärlden finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Skinnarmo – Isbiten : mina expeditioner i polarvärlden med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Skinnarmo – Isbiten : mina expeditioner i polarvärlden med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Skinnarmo – Isbiten : mina expeditioner i polarvärlden
 • Författare: Ola Skinnarmo
 • Genre:
 • Förlag: Max Ström
 • Utgivningsdatum: 2014-11-03
 • Pris: 299
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 239
 • Fysiska dimensioner: 248 x 203 x 24 mm
 • SAB: Ns.07
 • ISBN: 9789171263186

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Skinnarmo – Isbiten : mina expeditioner i polarvärlden?

Skinnarmo – Isbiten : mina expeditioner i polarvärlden är skriven av författaren Ola Skinnarmo

När gavs Skinnarmo – Isbiten : mina expeditioner i polarvärlden ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-11-03.

Var kan jag köpa Skinnarmo – Isbiten : mina expeditioner i polarvärlden?

Vi rekommenderar att du köper Skinnarmo – Isbiten : mina expeditioner i polarvärlden hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Ola Skinnarmo är Sveriges främsta äventyrare. Han var första svensk att skida såväl till Sydpolen som till Nordpolen. Han har på femton år genomfört ett stort antal expeditioner. I den här boken berättar han om de sex mest spektakulära: Sydpolen, Nordpolen, Grönland i Fridtjof Nansen spår, Antarktis i Ernest Shackletons kölvatten, Nordostpassagen i Adolf Erik Nordenskiölds efterföljd och den senaste, Expedition Vega. Isbiten kan läsas som en äventyrsbok, men är också en skildring av en viljestark människas kamp och samverkan med naturen.

Utgivande förlag: Max Ström